Jdi na obsah Jdi na menu
 


První zápas Střekovského turnaje - Vaňov - Tisá 4:2 (4:0)

10. 2. 2008
Vaňov - Tisá 4:2 (4:0)

branky: Machek 2, Veselý, Martinů

V první zápase Střekovského trunaje jsme měli za soupeře celek Tisé. Pro nás byla povinost zvítězit, přeci jenom se jedná o soupeře z II. třídy. Bylo krásné počasí, hráčů se tentokráte dostavilo 17, takže trenér Rilke měl z čeho vybírat a mohl vyzkoušet více variant.

V prvním poločase jsme Tisou jasně přehrávali, na jejich brankáře se valil útok za útokem. Hráči Tisé gólmana Karase v naší brance prakticky téměř nevyzkoušeli. Náš golman měl štěstí, že bylo teplo a v brance numrznul. Celkem jsme vsítili 4 krásné branky, jednu nám ještě rozhodčí neuznal pro úrajný ofsajd.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s několika změnami, střídalo se hokejově. Ve dvou výborncýh příležitostech se ocitl Hanták, dvakrát sám proti golmanovi Tisé, ale branku netrefil. V zádu jsme hráli zbytečně více otevřeně, střed zálohy nechával zbytečně více prostoru hráčům Tisé, a ti ke konci dvěma brankami skorigovali.
Pro nás povinné vítězství, krásné počasí, přeci jenom je vidět, že hráči si ještě moc s míčem nerozumějí ani mezi sebou, mají za sebou jen samé běhání. To se určitě v dalších zápasech zlepší a budeme se více koncentrovat.