Jdi na obsah Jdi na menu
 


Půltucet branek si Áčko odvezla ze hřiště Srbic, lídra tabulky I. B třídy

Srbice - Vaňov 6:0 (3:0)

Sestava: Dušovský - Jiří Brabec, Caninec, J. Dvořák, Protschke - Hamala (35. Bárta), Šimek, Machek, Adamec (80. Strádal) - Němeček, Slanina

       Další kolo 1. B třídy nabídlo souboj týmů z opačných pólů tabulky. Hosté přijeli bez několika hráčů základní sestavy, ať už ze zdravotních nebo pracovních důvodů. Domácí začali poměrně vlažně, avšak brzkou brankou je uklidnil vaňovský kat Držka. Poté se hra vyrovnala, hosté měli několik náznaků šancí, ale nevyužili chyb v domácí obraně. Za to přišel trest, kdy po dvou odkopech od srbické branky našel míč domácí hráče a rázem bylo skóre 3:0. Druhý gól opět vstřelil Držka po průniku středem obrany a potvrdil svou pověst letitého specialisty na tým Vaňova. Do poločasu se již nic nestalo, pouze zraněného Hamalu nahradil po dlouhých přípravách Bárta.

   V druhé půli se obraz hry nezměnil, domácí hrající s chutí přidali tři další branky a skóre se tak zastavilo na debaklu 6:0. O několik  fotbalových momentů vaňovských se postaral střídající trenér Strádal, který za nelichotivých poznámek domácích diváků nastoupil na hřiště a hned jim zavřel ústa několikerým zesměšněním domácích obránců povedenými kličkami a  jeslemi. Vzhledem k výsledku je to však slabá náplast. Nezbývá než zabojovat na domácím hřišti, snad už v kompletnější sestavě.

 

copyright by Martin Protschke