Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rezervní tým stále bez porážky, vyhrál ve Skoroticích 3:1

28. 10. 2007
Skorotice B - Vaňov B 1:3 (0:2)

neděle 28. 10. 2007, 14:00
sestava
Karas - Brabec Jiří, Štěrba, Caninec, Příhoda (80. Brabec Jan) - Adamec (55. Dovolil), Vaňkát, Machek, Záleský - Hanták, Matiscsak L. (65. Novotný)

branky - Hanták, Brabec Jiří, Matiscsak L.

    Rezervní tým je k nezastavení, další tři body urval v derby béček ve Skoroticích. Od počátku jsme byli lepším týmem a měli převahu, škoda naší zbrklé koncovky. Pákrát vyzkoušel domácího brankáře Hanták, který z jedné šance dal první branku zápasu. Ostaní střely se štěstím skorotický golman vytěsnil mimo branku. Další šance neproměnil Ludvík, Adamec ani Štěrba. Do poločasu jsme přidali ještě jednu branku, po rohovém kopu, odraženém míči a závaru před domácí brankou skvěle uvolníl Petr Záleský Drtikola, ten z půl metru jen doklepl do prázdné kasy. Za stavu 2:0 pro hosty se šlo do kabin.
    V druhé půli na těžkém terénu domácí občas zazlobili, hlavně se nám snažili znechutit fotbal svými zákařnými zákroky. To se jim ale nepovedlo, pojistku vstřelil Ludvík. A tak mohl František vyslat do boje náhradníky z lavičky. Celému zápasu na kráse nepřidal hrozný drnovitý terén včetně úzkého hřiště. Korunu zápasu ale nasadil hlavní sudí, ten jakoby pískal úplně jiný sport. Ale ani to nás nezastavilo a dokráčeli jsme k vítězství. I když ke konci domácí zkorigovali z rychlého brejku na konečných 3:1 por Vaňov B.
    Nyní nás čeká ve čtvrtek dohrávka z týmem Přestanova B. Uvidíme, jak si poradíme konečně s fotbalovějším a vyspělejším mužstvem, bude to těžká prověrka. Chceme ale vyhrát, abychom soupeři utekli a byl stále na dostřel suverénímu Mojžíři. Hlavně neprohrát, soutěž máme rozehranou parádně.


copyright Drtikol

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář