Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sebuzínu na výhru ve Vaňově nad domácí rezervou stačil poločas

21. 9. 2008
Vaňov B - Sebuzín 0:3 (0:3)
sestava
Burgr - Brabec Jiří (60. Dovolil), Caninec, Šimek, Protschke - Sibal P., Adamec, Pec, Hamala (70. Hájek) - Kodat, Dvořák T.

     Po dvou dobře sehraných zápasech jsme chtěli potvrdit získaný bod z Valtířova domácí výhrou.
     Počasí bylo na fotbal akorát, bohužel, během prvního poločasu se zhoršilo, začalo pršet a zahnalo většinu diváků pod stříšky nebo do hospůdky. Je pravda, že na koukání stačil jeden pločas. Ten první. Měli jsme několik šancí, asi ve 25. neproměnil největší možnost Hamala, který měl odkrytou branku. Následně po něm Kodat, který dorážel. A opět se potrvrdilo známé nedáš dostaneš, jako klukům z A týmu v Heřmanově. Ihned z protiútoku jsme obdrželi branku. Za 5 minut nato už lovil Burgr  ze sítě po druhé a těsně před poločasem potřetí. To nás už úplně zlomilo.
     V kabině jsme si o poločase řekli, že máknem a budeme se snažit to zvrátit. Bohužel se nepodařilo, hosté si náskok uhlídali, do žádné vážné šance nás nepustili. Utkání tedy skončilo naši prohrou 0:3.
     Zápas se celkově nepodařil celému mužstvu, nedali jsme si přesnou přihrávku. V zakončení jsme byli zbrklí. Je to škoda, protože naše hra se začala v posledních zápasech zlepšovat. Příští víkend mířime do Chabařovic, kde nás čeká místní rezerva. Jedeme tam minimálně pro bod.


copyright by Drtikol