Jdi na obsah Jdi na menu
 


Souboj týmu ze dna tabulky skončil smírně 2:2

11. 5. 2011

Sestava

Caninec - Brabec (60. P. Sibal), Bárta, J. Dvořák (46. Hamala), Protschke - Vaňkát, Rytíř, Machek, Šimek - Kodat (85. Strádal), Martinů

 

     V dalším kole 1.B třídy zajížděl tým Vaňova do Chabařovic, tedy za soupeřem, který se trápí stelně jako my a bodově je na tom stejně. Nepříjemnost nastala hned na začátku, kdy hosté přijeli bez brankáře a do brány musel Caninec. Začátek zápasu přinesl rychlé vedení vaňovských, kdy Kodat vyslal do sóla Martinů a ten proměnil. Hned několik minut po gólu byl v dobrém náběhu Dvořák, avšak se střelou se ukvapil a branku netrefil. Poté hosté nepochopitelně přenechali iniciativu domácím, kazili jednoduché přihrávky a tempo hry opadlo. Toho využili domácí, kteří po celkem nevinné akci po pravé vaňovské straně vyrovnali, když domácí hráč dostal spoustu prostoru a střelou umístěnou k pravé tyči překonal Canince. Hluchou vaňovskou chvilku málem potrestal Mawuba, který zazvonil na tyč.

      Utrápený fotbal přinesl i druhý poločas. Vaňovští šli znovu do vedení, když Rytíř po krásném pasu Bárty nepřekonal zblízka domácího brankáře, avšak Hamala pohotově uklidil odražený míč do branky. Poté se opakoval scénář z první půle, kdy hosté přestali hrát a domácí vyrovnali. Krnáč rozehrálrohový kop, který se kopal přesto, že asistent sudího signalizoval ofsajd domácích, přímo do branky, míč propadl na přední tyči na malé vápno, kde jej hlavou směřoval do branky domácí hráč a Caninec jej vyrazil pouze na tyč a od ní se  balón odrazil do brány. V závěru bylo několik šancí na obou stranách, největší měli na chabařovické straně Vosyka, který zblízka netrefil míč ideálně a za hosty Machek, který si zaběhl za obranu, ale vychytal jej domácí gólman. Zápas tak skončil nicneřešící remízou 2:2.

 

 

copyright by Martin Protschke