Jdi na obsah Jdi na menu
 


Statečný výkon rezervy v Dubicích nakonec na body nestačil

18. 4. 2010

Rezerva Vaňova zajížděla v dalším kole na hřiště favorizovaných Dubic znovu v termínu, který kolidoval se zápasem A týmu.

Po celý zápas byly Dubice lepším týmem, a tlačily se dopředu, hosté ale dlouho jejich útočné snaze odolávali. Domácí se pouze jednou dostali v prvním poločase do jasné gólovky. Burgr jejich samostatný nájezd včasným vyběhnutím zlikvidoval. Na vaňovské straně se protlačil v malém vápně do zakončení Stehlík, který z jasné pozice trefil pouze domácího brankaře.

Hned v úvodu druhého poločasu přispěchal na pomoc domácím dubický drn, když vychýlil přízemní střelu neuvěřitelným odrazem přímo do šibenice. Vaňov dokázal srovnat po úniku Lidického a jeho parádním centru, na který si naběhl Němeček a srovnal stav na 1:1. Další smolný moment si vybral Vaňov o chvilku později, když se centrovaný balon do vápna schoval přímo do ostrého slunce, následovala teč hostující obrany přímo na hlavu Zrůsta a Dubice znovu vedli. Hosté ale znovu sahali po vyrovnání, krásné střely Lidického a Stehlíka domácí brankář s námahou dokázal zlikvidovat. Dubice nakonec přidali do otevřené obrany ještě pojistku a připsali si tak tři body za výhru 3:1.

TJ DUBICE - TJ VAŇOV "B" 3:1 (0:0)

branka: Němeček

sestava: Burgr - Caninec, Hanták, Veselý, Brabec Jan - Stehlík, Adamec, Dvořák(71.Vondra), Hamala - Lidický, Němeček(78.Harciník)