Jdi na obsah Jdi na menu
 


Střekov B - Vaňov 4:1 (3:0)

Střekov B - Vaňov 4:1 (3:0)

branka Rytíř

Sestava: Kalina - Sibal, Bouša, Caninec, Protschke -Hamala (80. Brabec), Vaňkát, Rytíř, Houda - Rubáš, Martinů

      V předposledním kole podzimní části 1.B třídy zavítal s sychravém nedělním odpoledni tým Vaňova pod střekovský hrad, aby změřil síly s celkem rezervy Střekova.

       Ve vaňovské sestavě se po delší době objevili Kalina a Vaňkát. Úvod zápasu hosté překvapivě domácímu favoritovi stačili, dokonce si vytvořili mírnou převahu, avšak opět ji nezužitkovali gólově. V dobrých šancích se ocitli Hamala a Rubáš. Prvně jmenovaný těsně minul střekovskou branku a druhý střílel ukvapeně vysoko nad, když přehlédl lépe postaveného Lukáše Martinů. Střekov se nedostával do větších šancí. Zhruba po 25. minutách však otevřel skóre, když Sibalův nedůraz v šestnátce potrestal přesnou střelou k tyči Friedl. Střekov se dostával do dalších šancí, ale výborný Kalina změnu stavu nepřipouštěl. Domácím se povedlo zvýšit až po rohovém kopu, kdy po několikrát odraženém míči a několika zákrocích Kaliny skončil míč po teči v brance. Na 3:0  zvýšili domácí minutu před poločasem, poté co se Houda zapomněl za obrannou linií vaňovských, čímž nevyšla ofsajdová past a domácí útočník překonal v souboji jeden na jednoho vaňovského brankáře.

     Do druhé půle šli vaňovští s cílem aspoň zkorigovat nepříznivý výsledek. Chvilku po úvodním hvizdu však byl stav již 4:0, když asistent rozhodčího neodmával jasný aut a domácí po křídle přečíslili hostující obranu a po následném centru doklepával domácí útočník ve skluzu míč k tyči Kalinovi branky. Ten poté opět zazářil několika fantastickými zákroky a vaňovští vyrovnali hru. Po stažení Canince v šestnátce kopal Houda penaltu, kterou mu však domácí brankář zlikvidoval. Hosté pak měli ještě několik slibných příležitostí, ze kterých se však ujala pouze dorážka Rytíře. Stav 4:1 potom vydržel až do konce.

      Nepodali jsme na Střekově špatný výkon, ale zkušení střekovští hráči nás potrestali za každou chybu, kterou jsme udělali. Poslední zápas hrajeme s Chlumcem a měli bychom se s podzimem rozloučit tříbodovým ziskem.

 

copirigth by Martin Protschke