Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svádov B - Vaňov B 2:0

21. 4. 2008

Svádov B - Vaňov B 2:0

sestava

Burgr - Duchoň (46. Matiscsák L.), Caninec, Vrba, Dovolil (22. Brabec Jiří) - Hájek, Hamala, Matiscsák J. (60. Brabec Jan), Záleský - Hanták, Ondra

Naše rezerva odjížděla do Svádova s cílem odčinit domácí porážku s Petrovickým béčkem, jela si minimálně pro bod a se Svádovem se vždy hrají pohledná derby.

Od počátku diktoval hru ale domácí mančaft, naši se jen bránili a odkopávali míče pryč od naší brány. Vyložené šance si domácí nevypracovali, i když tam menší tlak byl. Paradoxně jsme jim ale první branku darovali sami. Burg neudržel centrovaný míč, ten se odrazil od břevno přímo na hlavu osamoceného svádovského hráče a tomu stačilo jen svoji lebku nastavit. Asi za 5 minut se situace opakovala, kdy opět Burgrovi míč vypadl z rukou, nebezpečí zažehnal Vrba. Toto byli jediné dvě největší šance domácích, my jsme svádovského brankáře prakticky neohrozili. I když, málem se domácí připravili o vedení vlastní chybou ve vápně, kdy se stopér nedohodl s brankářem, my jsme však zaváhání nevyužili.

Ve druhém poločase se hra celkem vyrovnala, naše útoky však končili vždy před vápnem domácích. Svádovští párkrát zahrozili střelami z dálky , Burgr však neměl stejně jako domácí gólman téměř žádnou práci. Už se chýlil zápas ke konci, bohužel pro nás, domácí po rychlém brejku stvrdili vítězství druhým gólem.

Naše zápasy herně nevypadají zas tak špatně, bohužel s Petrovicemi jsme neproměnili šance, ve Svádově jsme byli v útoku neškodní. Doufejme, že v příštích zápasech dojde ke zlepšení a v domácím prostředí proti Malečovu zvítězíme.

copyrigth by Drtikol