Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svádov B - Vaňov B 6:2 (1:0)

27. 5. 2007
Derby Béček jasně pro Svádov

Svádov B - VaňoV B 6:2 (1:0)
branky Vaňova - Bouša, Hanták

    Derby mezi Béčky Svádova a Vaňova za parného počasí slibovalo pěkný fotbal. A bylo tomu tak. Obě mužstva nastoupila v horku akorát v 11 bez náhradníků na lavičce, zřejmě mají dost natrénováno.
    V první poločase byla hra celkem vyrovnaná, o něco více drželi míč na kopačkách hosté. Bohužel jejich akce končili vždy u vápna, dál se nedostali. Jedinou velkou šanci, gólovku, zazdil Hanták těsně před koncem prvního poločasu. Z pravé strany poslal nad zemí před branku míč Bouša, bohužel, Hantys odkrytou branku netrefil, míč jen ťuknul špičkou kopačku. To ale Vaňovští už dávno prohrávali. Asi ve 20 minutě totiž nechala hostující obrana vystřelit domácího útočníka z poza vápna. A jakákoli střela na branku je pro nás v tuto chvíli velkým nebezpečím, jelikož Bigmac není zrovna v nejlepší formě a nejjistější. Ve 30 minutě všem zatrnulo. Na zemi se po jednom souboji začal svíjet a kroutit Vaňovský Hamala. Koleno nevydrželo, vypadalo to nepěkně. A co teď. Drtikol předal místo lajnového rozhodčího Stoupovi a šel si půjčit od Hamaly kopačky, od Bimba chrániče a vběhl, ač ne zcela zdravý, pod prášky jako Adamec, ještě v první půli na plac. V poslední minutě prvního poločasu odkopl odražený míč od tyčky do bezpečí.
    Do druhé půle nastoupili obě mužstva v pohodě, bohužel, zcela propadla hostující obrana. Zvláště pak za druhý gól a třetí se může Bigmac i trochu stydět. Výsledek hře opravdu nevypovídá, i my jsme měli dost šancí a pěkných kombinací, bohužel, ujmula se jen kombinace, na jejíž konci byl Hanták tváří v tvář gólmanovi domácích a nemýlil se.
    Hráči byli rádi, že zápas přežili bez srdečních obtíží, bylo to opravdu úmorné. Bohužel, nedostatek hráčů a netrénovanost se začíná u nás v Béčku projevovat. A další hráč, Míra Hamala, který by mohl patřit i do Áčka, se zranil. Marodka se tak zase rozrostla. A tak naše Béčko vyrovnalo víkendové skóre s Áčkem.

copyright by Drtikol
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář