Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sváteční střelci Záleský, Sibal a Vrba svými premiérovými góly v sezóně zajistili rezervě proti Mojžíři důležité tři body.

17. 5. 2009

Po dlouhé době odcházeli z vaňovského hřiště domácí fanoušci spokojeni. Postaral se o to rezervní tým, který v zápase proti rezervě Mojžíře podal zatím nejlepší výkon jara.

Z počátku vše probíhalo podle zaběhlých vaňovských scénářů. Do úvodní šance se protlačil Vrba, ale jeho zakončení z malého vápna gólem neskončilo. Na druhé straně se hosté při první šanci hned radovali a ujali se vedení. Domácí ale byli lepším týmem a dokázali také srovnat. Z uctivé vzdálenosti zakroutil trestný kop přesně k tyči Záleský. Vaňov mohl zvýšit během prvního poločasu několikrát svůj náskok, ale koncovka domácích byla příliš ukvapená, nebo zakročil hostující brankář Bičiště. Mojžíř vytěžil z minima maximum, z ojedinělé šance vstřelil gól do šatny a ujal se vedení.

Ve druhém poločase ale domácí nezvykle přidali plyn a nedali hostím šanci. Po velké převaze se domácí dočkali zaslouženého vyrovnání, o které se postarali bratři Sibalové. Do černého se křížnou střelou trefil Josif, kterému poslal kolmici Petru. Po malé chvilce převážil misky vah na vaňovskou stranu velmi aktiní Vrba, jenž po rohovém kopu rozvlnil síť za zády Bičištěho potřetí. Po této brance se domácí ze hřiště na chvilku vyklidili. Hosté ale žádnou ze svých šancí nevyužili. Těsně před koncem zápasu ještě upravil skóre Vrba na konečných 4:2 a korunoval tak svůj výborný výkon na hrotu útoku.

TJ VAŇOV "B" - TJ MOJŽÍŘ "B"  4:2 (1:2)

branky: Vrba 2, Záleský, Sibal J.

sestava: Dušovský - Dvořák T., Caninec, Brabec, Dovolil - Stehlík, Adamec, Záleský, Sibal J - Hamala, Vrba

střídali: Sibal P., Kodat, Hájek