Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sychravá neděle s remízovým koncem

13. 11. 2006

VAŇOV "B"-CHLUMEC "B"

Obrazek

Vaňov - V posledním podzimním utkání na domácím hřišti přivítalo naše Béčko Chlumeckou rezervu. Ve vytrvalém dešti a na těžkém terénu se hrál pohledný fotbal. Duel nakonec skončil dělbou bodů.

Lépe začali hosté, kteří ve 12.min udeřili, když se po dobře zahraném rohu hlavou trefil Nedvěd 0:1. Postupem času domácí začali přebírat iniciativu a zejména poslední čtvrthodina prvního poločasu byla zcela v naší režii. Nejprve Machy nebezpečně zakroutil trestý kop, který hostující brankář jen vyrazil před dotírajícího Hamalu, jehož následná jedovka skončila pouze na břevně. Za další dvě minuty už bylo ale vyrovnáno, když si na pěknou Ádovu přihrávku naběhl nekrytý Hanty a chladnokrevně zavěsil 1:1. Svůj kousek si Hanty zopakoval za dalších osm minut, to si prozměnu naběhl na kolmici svého skoro švagra Máchala a přízemní střelou k levé tyči nedal bezmocnému brankáři šanci 2:1. Těsně před přestávkou ještě zaměstnal chlumeckého golmana Machy z dalšího trestňáku.

V druhém poločase převzal iniciativu Chlumec, jenž si vytvořil několik slibných šancí, naštěstí se špatnou koncovkou. V 67.minutě odmítl hattrick Hanták, který se řítil sám na branku, trestuhodně však zahodil. Pět minut před koncem řádné hrací doby se Chlumec dočkal vyrovnání, nutno podotknout, že asi spravedlivého. Na centr ze strany si naběhl osamocený Nedvěd, jenž hlavou nedal Kálovi šanci, a svým druhým gólem sronal stav na 2:2. V poslední minutě Kála skvělým zákrokem udržel remízu. Z následného protiútoku ještě zahrozil Machy, který se vyhnul "ofsajdové pasti" hostující obrany, ale v rozhodující chvíli mu zřejmě v sychravém počasí zvlhl střelecký prach. Také proto zápas skončil spravedlivou remízou.

VAŇOV "B"-CHLUMEC "B" 2:2 (2:1). Branky: Hanták 2- Nedvěd 2

Rozhodčí: Grupač Miloš. Diváků: 16 (0 platících)

Sestava VAŇOVA: Kalina - Caninec, Vaňkát, Duchoň, Brabec Jir. - Matyscsak L. (60.Dovolil), Machek, Příhoda, Hamala - Hanták, Adamec trenér: Milan KOMÍN Vaňěk

 author: nášjára foto: nášjára

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Drtikol - Nedvěd 0:2

Drtikol,14. 11. 2006 18:55

hm... tak jestli proti nám hrál Nedvěd, tak to je dobrej výsledek... Myslíš Honzu Nedvěda od stánků???