Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ HEŘMANOV - TJ VAŇOV 2:6 (2:2)

27. 5. 2007

TJ HEŘMANOV - TJ VAŇOV 2:6 (2:2)

branky: Stakič 4, Machek, Martinů

sestava: Burgr - Dvořák J., Caninec, Bouša, Příhoda - Rytíř, Machek, Vaňkát, Matinů - Stakič, Houda (72.Hamala)

    V parnou sobotu jsme přijeli do Heřmanova alespoň bodovat. Tým Heřmanova, který hrál minulý rok o záchranu, je tuto sezonu jako vyměněný a bojuje o medailové umístění. Opět jsme přijeli s torzem hráčů, na střídačce jen dva fotbalisté, ne ale plně fit. Přijeli jsme překvapit.
    Zápas začal velmi otevřeně, na obou stranách bylo dost šancí. Z naší strany jsme několik svých taženích nedotáhl k vážnějšímu ohrožení. Domácí hrozili hlavně svými míči za obranu a rychlostí. Jak je již tradicí, my musíme do 15. minuty inkasovat. A to se tak stalo. Ve vápně fauloval Příhoda, z pokutového kopu se domácí útočník nemýlil. A to bylo špatné. Naštěstí za několik minut jsme vyrovnali. Stakič z pravé strany nastřelil gólmana, míč se odrazil k volnému Machkovy, ten ale lišácky místo střely z levé strany a úhlu vrátil lobem před prázdnou bránu Stakičovi, a ten jen hlavou trknul do prázdné kasy. Pak se hra vyrovnala, domácí stále hrozili z brejků, se štěstím jsme odvrátili. ve 30. minutě jsme se řítil ve 4 proti 3 na domácí obranu, z pravé strany přistrčil Bouša Stakiičovi do vápna, ten udělal kličku doácímu gólmanovi a poslal nás do vedení 2:1. Plno dalších situcací jsme řešili zbrkle, takže jsme nějak domácího gólmana neohrozili. To samé na straně domácích. Pět minut před koncem první půle domácí vyrovnali - z pravé strany tečoval střelu do vlastní brány Dvořák Jára. Škoda, byl to smolný gól. Ještě do šaten jsme mohli jít ale do vedení, bohužel technikcá střela Stakiče skončila na břevně domácí branky.
    Do druhého poločasu jsme nastoupili beze změn s cílem vstřelit vítězný gól. Hra byla dosti otevřená na obou stranách, domácí hrozili nepříjemnými střelami po zemi. Trávník už byl trochu vlhký po slabém dešti. A z dálky bylo vidět, že se přižene něco většího. Pomalu déšť sílil, míč začal mít rychlejší odskok, což dělalo problém všem aktérům na hřišti. V jedné chvíli nám zatrnulo, když Bigmac neudržel míč ve vápně a byl z toho pěkný závar, naše obrana si s tím poradila. Na druhé straně dovršil Stakič svůj hattrick, prošel obranou, obešel i domácího brankáře a vsítil pohodlně do prázdné kasy. Poté přidal ještě jednu branku. Domácí se snažili dostat k brance, po kluzkém trávníku ale jejich přihrávky utíkaly do zámezí. Ohrozili Burgra v naší brance jen několika centry, které jsme odvrátili. Čtvrt hodinky před koncem přidal pátou branku dělovkou ze 20 metrů Machek, vítězství dovršil 10 minut před koncem Martinů únikem po levé straně. Déšť sílil a sílil, byl velice nepříjemný, a tak rozhodčí už rozhodnuté utkání zkrátil asi o 5 minut.
    Zápas to nebyl jednoduchý, v několika situacích jsme měli i dost štěstí. Snažili jsme se hrát ze zabezpečené obrany, ale rychlostí jsme domácím útočníkům nestačili. Alespoň kombinačně jsme je přehráli a také probudili se naši útočníci. Teď už stačí vítězství potvrdit doma proti Šluknovu B.


copyright by Drtikol



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář