Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ HEŘMANOV-TJ VAŇOV očima ÚD

30. 5. 2007
 

Vaňov se rozstřílel, Stakič celek Heřmanova nešetřil

 
ObrazekHeřmanov/ V dalším kole A skupiny I. A třídy našli střeleckou mušku hráči Vaňova a sesadili Heřmanov z druhé příčky tabulky.
 
 

Smír v první půli

Do utkání ale vstoupili lépe domácí a díky proměněné penaltě šli do vedení. Ve 20. minutě však Stakič srovnal po přihrávce Machka a stejný hráč získal o chvíli později Vaňovu vedení. Do šaten se však odcházelo za stavu 2:2, když těsně před přestávkou tečovali hostující obránci prudký centr do vlastní sítě.

Čtyři trefy

Ihned po zahájení druhé půle skóroval Stakič, který v 53. minutě prokázal, že je při střelecké chuti a vstřelil svůj čtvrtý gól v utkání. Šance měli i domácí, ale tentokrát mířili přesně už pouze hosté. Střelecký účet zápasu podtrhli Machek, který se dostal k odreženému míči po rohovém kopu, a následně po rychlém brejku Martinů.

Rilke: Konečně

„Konečně jsme dokázali proměňovat vytvořené šance,“ neskrýval po utkání spokojenost vaňovský kouč Emil Rilke a dodal: „Stejně jako my, ani domácí nenastoupili v optimální sestavě. Hrál Příhoda z B týmu a na lavičce byl jediný náhradník Hamala, rovněž z rezervy.

Hrál se otevřený fotbal, šancí bylo hodně, my jsme ještě nastřelili břevno a tyč, ale oproti Heřmanovu nám to tam tentokrát prostě padalo. Domácí celek pak musel otevřít hru a kluci dokázali přidat další góly. Z nejhoršího jsme při pohledu na tabulku venku, nyní ale chceme samozřejmě výhru potvrdit v domácím souboji s rezervou Šluknova.“

Heřmanov – Vaňov 2:6 (2:2). Branky: Šturm, Čapek – Stakič 4, Machek, Martinů. Rozhodčí Krupka, ŽK: 1:0, 30 diváků.

Sestava Vaňova: Burgr – Bouša, Caninec, J. Dvořák, Příhoda – Rytíř, Vaňkát, Machek, Martinů – Stakič, Houda (68. Hamala)

 
Otakar Gabriel
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář