Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vaňov – MSK Trmice 0:1 (0:0)

3. 11. 2013

 TJ Vaňov – MSK Trmice 0:1 (0:0)

Sestava: Grund – Harciník, Caninec, Navrátil, Příhoda – Stehlík, Sluka, Houda, Dvořák T. – Zemín, Mackovič

Střídali: Václavík, Červinka

V předposledním domácím zápase podzimní části Vaňov přivítal vedoucí tým Okresního přeboru, Trmice. Ti po sestupu z I.B třídy v okrese ještě nenašli přemožitele, všech deset zápasů vyhráli, se skóre 36:6.

Očekávaný drtivý nástup Trmic se ale nekonal. Od začátku zápasu bylo utkání vcelku vyrovnané, ani jeden tým se nedostával do větších gólových příležitostí. S přibývajícím časem a stavem 0:0 na ukazateli skóre začali být hosté stále netrpělivější a nervóznější. Hosty navíc vystrašil Sluka střelou z dálky, která jen těsně minula zadní tyč trmické brány. Pak se ale přihodila situace, kterou nikdo nevidí rád. Po jednom z rohů se domácí kapitán Caninec srazil hlavou s hostujícím Šaldou a oba utržili tržné zranění. Do Vaňova tak podruhé v této sezóně musela sanitka, oba hráči byli nuceni střídat a následně byli převezeni do nemocnice na šití a pozorování. Na obou stranách proběhla vynucená střídání, ve stoperské dvojici za Canince zaskočil Příhoda, Dvořák se přesunul do obrany a na levý jak zálohy naskočil Václavík. Tato situace také ovlivnila zbytek prvního poločasu, do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Ani druhý poločas nezačal náporem Trmic. Utkání bylo stále vyrovnané, s minimem šancí. Se střelou zpoza vápna, která se nepříjemně snášela pod břevno, si domácí gólman poradil. Přesto se ale hosté dočkali gólu, když až moc lehce středem prošel trmický záložník a přestože ho napoprvé Grund vychytal, proti následné dorážce, které měla obrana zamezit, už neměl šanci. Další ohrožení vaňovské brány přicházelo jen ze standardních situací, s těmi si ale vaňovští dokázali poradit. Vyrovnat pak mohl Sluka, jeho střela z 25 metrů ale skončila na tyči.

I přes sympatický výkon domácí nedokázali vybojovat proti Trmicím ani bod. Spravit chuť si budou moct příští týden taktéž doma proti Povrlům. Zápas se hraje 9.11. od 14:00. 

copyright by Filda