Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vaňov - FK Jiskra Velké Březno "B" 2:0 (1:0)

30. 5. 2017

V zápase 23. kola Okresního přeboru hostil TJ Vaňov rezervu Velkého Března. Mírným favoritem bylo v tomto utkání mužstvo Vaňova, které chtělo navázat na vydařené jaro a získat další tři body.

Od prvních minut si po chybách v domácí obraně hostující celek vytvořil šance, ale nedokázal je proměnit ve vedoucí gól. Ten přišel až v 31. minutě, kdy brankář hostů špatně vyrazil balon po centru Vrby a Rasocha dopravil míč do prázdné branky. Po vedoucím gólu se Vaňov zlepšil a začal kontrolovat hru. Do poločasu i přes mírný tlak domácích gól nepadl, takže se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Vaňov.

Druhý poločas začal ve stejných notách jako konec první půle. Vaňov kontroloval hru, vytvářel si šance a hosté zkoušeli dlouhými nákopy překvapit domácí obranu. I přes hodně šancí pro domácí, padl gól až v 69. minutě. Trux pronikl po levé straně a nabídl šanci Stehlíkovi, který se nemýlil a poslal Vaňov do vedení 2:0. Konec druhého poločasu si Vaňovští pohlídali, i přes velké množství šancí gól nepřidali a díky dobrému výkonu gólmana Bergera získali další tři body.

 

Sestava:                                              Berger

Růžička                            Pěč                                Caninec                          Vrba

Zeman                             Novotný                           Rytíř L.                           Trux

                                       Budka                               Palečný

 

Střídali: Rytíř J., Rasocha, Stehlík, Jan

Střelci: Rasocha, Stehlík

 

Foto ze zápasu