Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko si v prvním jarním kole s chutí zastřílelo, chabařovický fičák nedorazil.

27. 3. 2010

Po zimní přestávce se znovu roztočil kolotoč mistrovských soutěží, do kterých naskočilo tento víkend i vaňovské Áčko. Prvním překážkou na cestě za záchranou byl Slovan Chabařovice, se kterým jsme na podzim v prvním kole prohráli vysoko 1:4. Sestava domácích doznala přes zimu značných změn. Z hostování se vrátili Bárta s Příhodou a svoji premiériu si odbyli brankář Štorc a Sluka.

ObrazekDomácí začali zápas velmi aktivně a hned v úvodu musel chabařovický Fišer vytáhnout pěkný zákrok po Machkově přízemní střele, ke které ho vyzval po úniku a následné zpětné přhrávce Zemín. V 10.minutě se tato situace opakovala pouze se dvěma rozdíli, zakončoval Martinů a střela skončila v síti 1:0. O dalších deset minut později aktivní Zemín znovu unikl po pravé straně a jeho centr tentokrát našel ve vápně osamoceného Sluku, který si balon připravil a s přehledem vsítil na 2:0. Po této brance domácí polevili v koncentraci a hosté se začali osmělovat. Do první šance se Chabařovice dostali až ve 23.min. Byla to ale šance stoprocentní, když Vosyka postupoval sám na Štorce, místo střely ale volil přihrávku,Obrazek kterou stihl zakřižovat vracející se Bouša. Poté se vyznamenal domácí brankář Štorc po Semenského střele a hlavně dorážce Vosyky. Domácí hráli v těchto okamžicích v útlumu, ze kterého je dostal nejlepším možným způsobem Sluka krásnou přízemní střelou ze střední vzdálenosti přesně k tyči 3:0. Chvilku na to vytáhl Štorc další výborný zákrok, tentokrát si na něm vylámal zuby hostující Herian. Těsně před odchodem do šatny ještě Sluka s Rytířem dobře napadali hostujícího obránce, po zisku míče si ho navzájem vyměnili a druhý jmenovaný našel ve vápně volného Zemína a ten se trefil přesně k tyči 4:0.

Domácí hráči začali aktivně také druhý poločas a už v 53.min zvýšil s přispěním vaňovského drnu Martinů na 5:0. Čestný úspěch si hosté připsali po Sibalově ruce ve vápně a následné penaltě kterou proměnil Krnáč 5:1. Černou kaňkou na zápase Obrazekbyla 60.minuta, když si úmyslně vyšlápl na Sluku Krnáč a po likvidačním zákroku bez míče viděl k údivu všech pouze žlutou kartu. Díky tomu přišel v následující minutě další podobný zákrok, za který už Gallert viděl rovnou červenou, Sluka už ale utkání nedohrál. Poté se utkání už pouze dohrávalo. Domácí ale těsně před koncem ještě přidali jednu branku. Hamala unikl znovu po pravé straně a lahůdkovým centrem našel přesně hlavu Zemína, který se v takových situacích nemýlí 6:1.

FOTKY ZDE a ZDE

TJ VAŇOV "A" - FK SL CHABAŘOVICE "A" 6:1 (4:0)

branky: 10.Martinů, 20.Sluka, 36.Sluka, 45.Zemín, 53.Matinů, 84.Zemín - 55.Krnáč z pk

sestava: Štorc - Bárta, Bouša, Sibal, Příhoda - Martinů, Machek, Sluka(62.Hamala), Rytíř - Zemín(85.Brabec), Protschke(56.Houda)