Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ VAŇOV - SK BŘEZINY očima ÚD

10. 5. 2007

 

Fotbalisté Vaňova prohráli opět díky hře po přestávce

 
ObrazekVAŇOV - Druhé poločasy se stávají mindrákem pro fotbalisty Vaňova, kteří v dalším kole I. B třídy sice vedli po první půli nad celkem Březin 1:0, nakonec však podlehli 1:4.
 
 Opakovala se tak situace z předchozího duelu na hřišti Horního Podluží, kde Vaňov po bezbrankové první půli prohrál 1:5.

Začali dobře

V první půli se trefil Martinů a další šance Vaňkáta a Stakiče zůstaly nevyužity. „V prvním poločase jsme byli lepší, ovšem soupeř podnikal nebezpečné brejky,“ vrací se k zápasu vaňovský kormidelník Emil Rilke a pokračuje: „Pět minut po přestávce šel sám na gólmana Stakič, byl faulován, ale rozhodčí místo červené karty vytáhl pouze žlutou. Pocit křivdy rozhodil mužstvo a během čtvrthodinky jsme třikrát inkasovali, vždy po hrubých individuálních chybách. Pak jsme se sice vzchopili, nastřelili dvě tyče, ale branka padla v závěru do naší sítě,“

Pohárová výhra

Chuť si Vaňov spravil v pohárovém střetnutí v Telnici, kde zvítězil góly Adamce a Stakiče 2:0. „V tomto střetnutí nastoupil kombinovaný tým složený z hráčů A i B mužstva,“ říká Rilke, na jehož svěřence čeká další boj o mistrovské body v Úštěku.

„Tam se nám nikdy moc nedařilo. Domácí prohráli v minulém kole s Horním Podlužím a budou se snažit o nápravu. My potřebujeme už konečně zabrat,“ přeje si vaňovský kormidelník.

Vaňov – Březiny 1:4 (1:0). Branky: Martinů – Culek 3, Sobotka. Rozhodčí Ipser, ŽK: 1:2, 30 diváků.

Vaňov: Burgr – Bouša, J. Dvořák (70. Brabec), Caninec, Vrba – T. Dvořák, Vaňkát, Houda (60. Machek), Rytíř – Stakič, Martinů.