Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vaňov - TJ Povrly 3:6 (1:4)

 TJ Vaňov – TJ Povrly 3:6 (1:4)

Sestava: Grund – Adamec, Caninec, Navrátil, Příhoda – Stehlík, Houda, Sluka, Dvořák T. – Slanina, Zemín
Střídali: 39. Rytíř (Dvořák T.), 45. Červinka (Grund), 70. Harciník (Stehlík), 85. Matějka (Zemín)
Po těsné prohře s Trmicemi jsme si chtěli spravit chuť proti Povrlům, sestava postavená na zkušených hráčích toho měla být příkladem. Bohužel po zápase chuť rozhodně spravená nebyla, protože v zápase vaňovským hráčům nevycházelo téměř nic.
Už po pár minutách hry chtěl z pravé strany centrovat hráč Povrl, Grund udělal dva kroky z brány, ale centr byl natolik nepovedený, že zapadl přímo pod břevno vaňovské svatyně. Vskutku neblahý začátek.
To ale nebylo vše, za dalších 10 minut si hosté udělali z domácí obrany dobrý den a po sérii nahrávek zakončovali do odkryté branky, brankář tentokrát neměl šanci.
Hráči domácích byli jako opaření, čehož Povrly nadále využívali. Třetí gól padl po skákavé malé domů doprostřed brány od Adamce, kterou si chtěl Grund nejdříve zpracovat, následně už ale míč nestihl před dotírajícími útočníky odkopnout do bezpečí – 0:3. A již do čtyřbrankového vedení se hosté dostali po centrovaném balónu, který dokázali hlavou dostat do sítě.
Alespoň zmírnit hrozivé skóre dokázal Sluka, který z přímého kopu krásně překonal Dušovského v brance Povrl.
Do druhého poločasu nastoupil místo Grunda do branky Červinka a domácí chtěli s nepříznivým výsledkem něco udělat. To ale vzalo za své už po 5ti minutách, kdy po rohovém kopu Červinka uklouzl, sedl si na zadek a obránci již ve skórování zamezit nedokázali.
Druhou branku domácích dal Sluka, který dorazil Zemínovu hlavičku do tyče. Vedení o čtyři góly Povrly obnovily po krásné střele z dálky, která se od břevna odrazila možná i za brankovou čáru, to ale nebylo potřeba řešit, protože z následné dorážky se podruhé v zápase prosadil hostující útočník.
Poslední změna skóre přišla po centrovaném balónu a gólové hlavičky Iljy Zemína. Do konce zápasu zbývalo sice ještě 20 minut, ale za tu dobu již gól nepadl. Kromě výsledku je kaňkou na zápase také zranění Zemína, který má zlomené zápěstí.
Poslední zápas budeme hrát 16:11. od 13:30 na půdě Sebuzína, který má 8 bodů a je o jednu příčku pod námi. V případě prohry nás v tabulce předskočí a Vaňov by tak spadl na předposlední, 13. místo. Vaňovu se v Sebuzíně dlouhodobě nedaří, každá série (stejně jako vaňovská neporazitelnost na domácím hřišti z minulé sezóny) ale jednou končí, tak doufejme, že to bude právě teď.