Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vaňov - TJ Spartak Valtířov

10. 4. 2018

TJ Vaňov - TJ Spartak Valtířov

1:2 po penaltách

(13´ Palečný- 15´Barnat)

 

valtirov.jpg

 

Po dlouhé zimní pauze jsme se konečně dočkali, začalo jaro a s ním i první mistrovské utkání. Do tohoto zápasu nakouklo i mnoho nových tváří a nečekalo se nic jiného než první domácí tři body. Přijel k nám poslední celek naší soutěže → Spartak Valtířov. Tento tým praktikuje dlouhé nákopy a o něco tvrdší hru.

 

První poločas jsme začali dobře, kombinační hrou jsme nedali hostům čuchnout k balonu a ve 13té minutě padnul první gól. Krásný náběh Čonky, ještě hezčí centr a Palečný uklidil osamocen na zadní tyči – 1:0. Bohužel po třech minutách jsme nepohlídali zpětnou hlavičku z rohu a Barnat z bezprostřední blízkosti dal na 1:1. Po obdrženém gólu se hra trochu vyrovnala, domácí sice více drželi míč na svých kopačkách, ale Valtířov důrazně bránil na své polovině. Do poločasu se  nic nestalo a do kabin se šlo za výsledku 1:1.

 

Do druhého poločasu jsme šli se snahou zlepšit kombinaci a strhnout vedení na svou stranu. Bohužel nám to vydrželo tak deset minut a zbytek druhého poločasu jsme hráli antifotbal, ze kterého musela ve Vaňově oslepnout polovina z diváků. Druhý gól se nám podařilo dát až na konci poločasu v 90té minutě. Po centru do vápna hlavičkoval Vrba a míč dostal do sítě, bohužel po dvou minutách radování přišel hlavní sudí p. Druga se změnou verdiktu a hlásil nesmyslný faul na gólmana. Po minutě pískl konec utkání a následné pokutové kopy jsme prohráli.

 

Valtířovští slaví 2 body, nám nezbývá nic jiného, než se oklepat z tohoto zápasu, omluvit se 50ti lidem co náš fotbal muselo sledovat a odčinit to proti Mojžíři.

 

 

Další domácí zápas hrajeme v sobotu od 17:00 proti Mojžíři na hřišti ve Vaňově. Přijďte nás podpořit !

 

 

Foto ze zápasu