Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ VAŇOV A - ČSAD LIBOUCHEC 0:3

25. 3. 2007

VAŇOVSKÝ LAZARET

ObrazekV dalším zápase jsme na našem hřišti přivítali soupeře z Libouchce. Už před výkopem bylo jasné, že nás nečeká lehké utkání, obzvláště proto, že jsme byli nuceni nastoupit se dvěma hráči, kteří nebyli zdravotně zcela OK.

Hosté se záhy po úvodním hvizdu ujali vedení, když nejprve jejich střela skončila na břevně a následná dorážka už bohužel v naší síti. Břevno zanedlouho zvonilo nad Kálou znovu, tentokrát po střele z trestného kopu a další velkou šanci skvěle lapil Kála. Smutné je, že za celý první poločas jsme se nedostali do žádné slibné akce.

Druhý poločas pokračovala naše mizérie, která vyvrcholila nedorozuměním naší obrany a skončila ukázkovým vlastencem alá ESCOBAR (u nás se zato ale nestřílí). Až za stavu 0:2 jsme si vytvořili několik nadějných příležitostí ke vstřelení branky. Žádná se ale neujala, tak nás soupeř na úplném konci potrestal ještě jedním gólem. Horší než tato prohra je ale fakt, že téměř všechna střídání byla vynucená vinou zranění a trojice Machek, Dvořák J. a Rytíř zřejmě nebudou moci nastoupit ani v dalším kole, kdy nás čeká lídr soutěže JUNIOR DĚČÍN.

TJ VAŇOV - ČSAD LIBOUCHEC 0:3 (0:1)

Sestava Vaňova - Kalina - Dvořák J. (65.Houda), Caninec, Vrba, Bouša - Ryťíř, Vaňkát, Machek (35.Dvořák T.), Martinů (46.Zlámal) - Stakič, Zikmund

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Všechny vás zastoupim....

Drtikol,25. 3. 2007 20:46

Universální hráč a robot Drtikol to zvládne sám...
Škoda výsledku, příště vyhrajem.. Ale asi až doma :--))