Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vaňov B - FC Přestanov B 2:1

29. 4. 2007

Po hrdinském výkonu proti lídrovy zůstaly všechny body doma!!!

Vaňov - V neObrazekděli 29.4. přivítalo naše Béčko lídra tabulky III.třídy FC Přestanov "B". Za krásného fotbalového počasí byli diváci svědky svělého představení. Přestanov přijel potvrdit první příčku v tabulce posílen hned pěticí hráčů A týmu, ale ani to na Vaňovské bojovníky nestačilo. Po dramatickém zápasu zůstaly nakonec ve Vaňově všechny body!!!

Hned od úvodního hvizdu začal Přestanov utkání velkou aktivitou a vytrvale se tlačil před Kálu, ten si ale se všemi šancemi poradil. My jsme hráli chvílemi až moc ustrašeně a v prvním poločasu jsme se takřka nedostali do vážnější příležitosti. Poločas 0:0.

Vše podstatné se odehrálo ve druhém poločasu. Nejprve přišel blesk z čistého nebe. V 52.min se uvolnil Vaňky na hranici velkého čtverce a jak je jeho zvykem krásnou střelou o tyč poslal Vaňováky do vedení 1:0. Od této chvíle jsme začali hrát s favoritem více než vyrovnanou partii. Šance se střídaly na obou stranách a některé byly více než vyložené. Ve chvíli, kdy Přestanov otevřel hru, se zdálo, že je jen otázkou času, kdy ho dorazíme druhým gólem. Přišla ale chyba ve středu hřiště a na následný pas si naběhl hostující útočník, který se štěstím prostřelil Kálu 1:1. Naše odpověď byla doslova blesková. Obrovskou hrubku hostující obrany využil Hanty, který předložil Ádovi balón před zívající branku hostí 2:1. Do konce zápasu zbývalo cca 20 min., které ale kluci zejména díky velké bojovnosti a dobrému výkonu Káli ustáli bez pohromy. Po 90.minutách se tedy radoval Vaňovský kotel, a všechny body, možná i trochu překvapivě, zůstaly doma:-)))

TJ VAŇOV "B" - FC PŘESTANOV "B" 2:1 (0:0)

Sestava: Kalina - Caninec, Vaňkát, Dovolil, Příhoda - Hamala, Matiscsák L., Stehlík, Baťek (62.Hájek) - Hanták, Adamec

Branky Vaňova : 52.Vaňkát, 67.Adamec

Diváci- 48 převážně spokojených

27 prodaných párků z grilu 

author a foto : NášJára 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bengo jede, Bengo válí...

Drtikol,30. 4. 2007 14:08

Pěknej článek Náš Járo. Kdo byl na fotbale, tak se za krásného počasí pobavil. Lepší než na Armě nebo v Neštěmicích. Fotbal se hraje pro diváky. Jen tak dal kluci Vaňovský :--))