Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ VAŇOV B - TJ BOŽTĚŠICE 4:1

15. 4. 2007

Přesvědčivá výhra s Božkou

Obrazek

Vaňov - V dalším kole III.třídy změřilo naše Bengo síly se soupeřem z Božtěšic. Krásná slunečná neděle přilákala na hřiště slušnou diváckou kulisu a nutno podotknout, že chlapi nezklamali. Asi jedinou vadou bylo to, že se na grilu nehřály klobásky, o které byl slušný zájem.

Minutu po úvodním hvizdu to pěkně zaskřípalo v naší obraně, a soupeř toho dokázal využít a ujal se vedení 0:1. Naši kluci se nemohli dostat do tempa a zpočátku rychlí útočníci soupeře řádně zatápěli před naší brankou. Postupem času se iniciativa začala přesouvat na naše kopačky. Důkazem toho byla obrovská šance Hantyho, který si zaběhl za obranu a lišácky přehodil brankáře, míč se ale odrazil hodně před brankou a přeskočil ji. Ve 40.minutě zbytečně protestoval brankář hostí ve chvíli, když byl míč v jejich moci a rozhodčí Saidl nekomromisně odpískal nepřímý kop v šestnátce hostí. Hanty lehce přiťukl Štěrbymu, který bombou propálil vše, co mu stálo v cestě a stanovil tak poločasové skóre 1:1.

Do druhého poločasu nastoupil v naší kase Bikmek za zraněného Kálu a žádný míč už za svoje záda nepustil. Z mírného tlaku jsme vytěžili sérii rohových kopů, a po jednom z nich protlačil do sítě míč Vrbič, čímž převážil misky vah na naší stranu. Čtvrt hodiny před koncem zápasu se z pravé strany uvolnil Stehlík a skvěle vypálil, jeho střelu brankář vyrazil ke zcela volnému Ádovi, který mazácky uklidil míč do sítě 3:1. Konečnou podobu výsledku dal znovu Štěrbič, ke kterému se dostal odražený míč na hranici vápna, jeho další jedovku opět zastavila až síť 4:1. Konec zápasu už si kluci bez potíží uhlídali.

TJ VAŇOV "B" - TJ BOŽTĚŠICE 4:1

Sestava: Kalina (46.Burgr) - Vrba, Caninec, Štěrba, Novotný (60.Dovolil) - Adamec, Duchoň, Matiscsák J., Matiscsák L. - Hanták (70.Baťek), Stehlík

FOTO a text: Nášjára

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

děkuji našemu Járovi

Áda,18. 4. 2007 18:48

Snad konečně přišla forma!Uvidíme za 14 dní.Přestanov bude oříšek!

TO áda

nasjara,17. 4. 2007 10:30

Jé Ádo já na tebe zapoměl a zrovna ti to tak šlo!!!Jo už to vidim já tam mam dva Stehlíky...díky za upozornění:-))

neúplná sestava!!

Áda,16. 4. 2007 16:05