Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brná si odvezla z Vaňova půltucet branek!

26. 8. 2007

 

Obrazek

ObrazekVe druhém kole 3.třídy přivítala Vaňovská rezerva hosty z druhé strany Labe tým TJ Brná "B". Proti tomuto soupeři se nám v posledních zápasech příliš nedařilo. Tím větší ovšem bylo překvapení, jakým způsobem kluci zápas zvládli.

Ihned v úvodu prvního dějství jsme dokázali 2x skórovat, nejprve po hezké kombinaci uklízel míčObrazek do prázdné branky Jarda Matiscsák 1:0, a za několik málo minut zasunul ještě rychlonohý Hamala 2:0. Do poločasu ještě dokázal skórovat asi největší hrdina nedělního odpoledne Hanták, když chladnokrevně zakončil svůj samostatný nájezd 3:0.

ObrazekPo změně stran Vaňovští trochu polevili a Brná začínala přebírat iniciativu, avšak branky střílel pouze jediný hráč Tomáš Hanták. Nakonec jich vstřelil v druhé půli úctihodných 5 !!!, dvě mu ale bohužel svými nepřesnými výroky upřel HR. Brná na úplném konci zápasu přeci jen jednu branku vsítila, a tak se konto zápasu zastavilo na stavu 6:1.

                                  Obrazek

Ani ve svém druhém podzimním zápase naše Béčko, pod vedením trenéra Franty Donaufa, nezaváhalo, a po dvou kolech se usadilo na čele 3.třídy!

TJ Vaňov "B" - TJ Brná "B" 6:1 (3:0)

branky: Hanták 4, Matiscsák J., Hamala

sestava: Burgr - Caninec, Brabec Jir., Novotný, Příhoda - Hamala, Záleský, Matiscsák J., Matiscsák L. - Houda, Hanták

střídali: Brabec Jan, Dovolil, Hájek

 author: nášjára              foto: nášjára

 

Komentáře

Přehled komentářů

Jen tak dále

Luky-N.,28. 8. 2007 12:02

Díky Járo za hezký komentář k Béčku.
Doufám, že příští víkend plně zabodují oba
týmy dospělích a bude pivko všem chutnat ještě více.

Super článek

Drtikol,27. 8. 2007 21:51

Náš Jára se činí, vynikající článek, krátký a výstižný. A ty fotky tomu vždycky dodaj ten správný šmrnc, jako kdyby tam člověk byl :---)))