Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ VAŇOV B - TJ SVÁDOV B 6:2

9. 9. 2007
TJ VAŇOV B - TJ SVÁDOV B 6:2 (1:1)

Neděle 9. 9. 2007 17:00
Karas - Novotný (Hájek), Caninec, Štěrba, Duchoň - Hamala, Matisczak J. (Příhoda), Matisczak L., Brabec Jiří - Adamec, Stakič (Brabec Jan)

  Derby dvou rezerv, očekával se pěkný a zajímavý fotbal. Bohužel, hosty trápí marodka, mají nedostatek hráčů. Už minulý zápas v Brné nastoupili v poli pouze s 9 hráči a odnesli si debakl 8:1. Proti nám opět přijeli bez dvou hráčů, jeden hráč dorazil asi o 10 minut později.
    I tak jsem byli varováni trenérem Františkem, abychom to nepodcenili. Což se bohužel v prvním poločase stalo. Sice jsme vstřelili branku jako první, kdy se trefil Ludvík do odkryté branky. Další šance jsme ale neproměnili a to se nám vymstilo, kdy po nedůslednosti po přímém kopu hostí dorazil do branky jeden z útočníků Svádovské rezervy odražený míč. Hosty ale potopil vlastní hráč Milichovský, který dostal za neustálé kecy na rozhodčího po druhé žluté kartě červenou. Byť sám je rozhodčí, neudržel nervy na uzdě.
    Do druhého poločasu bohužel nenastoupil Ježek, který laboruje s ramenem, místo něj přišel Příhoda. Trochu to ve středu zálohy rozběhal, i tak oslabené mužstvo Svádova odpadávalo postupně fyzicky. Dvakrát se trefil Štěrba po přesných centrech Hamaly, jednou Adamec po přelobování brankáře. Jednu trefu přidal Hamala, z úhlu prostřelil hostujícího gólmana. A branku také vstřelil i Stakič. Hosté korigovali ve druhém poločase druhou brankou, nakopnutý míč naše obrana nezastihla a trochu zaspala, sám na gólmana se řítil jeden z útočníků ze Svádova, sólo proměnil.
    Za zmínku snad jen ještě stojí zmařená tutovka Ludvíka, který z malého vápna neuvěřitleně přestřelil prázdnou branku.

   
    Po 4 kolech 12 bodů, impozantní skóre 18:4, to je začátek!!!! Jen tak dál hoši, takový fotbal se musí líbit.

copyright by Drtikol
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář