Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trenérovo přání se vyplnilo, hráči potvrdili výhru z Březin a deklasovali Úštěk

8. 10. 2006

Nejčerstvější zpráva z dění v klubu. Přání trenéra A týmu Emila Rilkeho se vyplnilo, hráči pod jeho vedením potvrdili výhru z Březin a porazili na domácím hřišti tým Úštěka 4:1.

První poločas byl z obou stran opatrný, bojovní hráči Úštěka byli těžkým soupeřem. Oba týmy si vypracovaly jen po dvou menších šancí, největší měl na straně Vaňova Stakič, který opět po několikáté zahodil. Ocitl se sám před gólmanem Úštěka, ale místo přehození volil kličku a zahnal se do autu.

Po změně stran ani někteří diváci nestihli první branku, teprve vycházeli z Hostince u Renaty a nestačili se divit. Přišli o vedoucí branku, kterou vstřelil hlavou jeden z našich nejmenších hráčů (s největším fyzickým potenciálem) Vaňkát. Po centru z pravé strany od Houdy si krásně naběhl na penaltu a k levé tyči zavěsil. Uběhlo jen pár minut a po faulu před šestnáctkou kopal Úštěk přímý volný kop, na který byl Bigmac v bráně krátký.

I tak jsme se nevzdávali a tlačili se do soupeře dál. Po 20 minutách se uvolnil na levé straně (bezhlavý) Rytíř a nacentroval opět na penaltu, kde stál osamocený Machy a krásnou rybičkou poslal míč do stejného místa jako Vaňkát. 2:1.

Pak přidal ještě dva góly výborně hrající Rytíř. Nejdříve při závaru před brankou se k němu dostal míč a z hranice vápna propálil vše co stálo v cestě. Druhý gól přidal z přímého kopu, po kterém rozhodčí zápas ukončil. Všichni naši hráči se postavili do zdi, jejich gólman menšího vzrůstu nic neviděl, a tak stačilo jen trefit bránu. Stalo se, k smíchu diváků i hráčů přímo doprostřed branky.

V zápase nás opět některými fantastickými zákroky podržel gólman Bigmac, obrana hrála opět pozorně a bez větších chyb. Stejně tak pracovala záloha, která v zápase střelecky zastoupila útok. Výborně hrál Rytíř, který má teď skvělou formu a podílel se na třech brankách.

Jen tak dál hoši...