Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třetí výhra za sebou! - tentokráte doma 2:0 nad rezervou Trmic

Vaňov - Trmice B 2:0 (2:0)

Sestava: Červinka - Caninec, Dvořák, Navrátil, Protschke - Houda (70. Brabec), Vaňkát, Krnáč, Sibal - Němeček (80. Budín), Kodat
 

Branky: Dvořák, Sibal

 

 

     V dalším domácím zápase přivítal celek Vaňova na svém hřišti rezervu Trmic. Hrálo se za drobného sněžení, ale terén byl způsobilý. Domácí od začátku tlačili soupeře a i na těžkém terénu se pokoušeli o kombinaci. Hosté se bránili a prakticky se nedostali do souvislejší akce. Po několika náznacích šancí domácí skórovali, kdy se Sibal nádherně trefil pod břevno, ale již předtím byl máván ofsajd a branka nemohla být uznána. Domácí však nepřestávali útočit a pojedné ze standartních situací, kterou rozehrál Krnáč přiťukl Němeček na zadní tyči hlavou Dvořákovi, který se sám před prázdnou brankou nemýlil. Poté se dostal do obrovské šance Němeček, kdy po centru z pravé strany trvdou hlavičkou mířil pod břevno, ale hostující gólman zázračným reflexem zabránil brance. Domácí se však druhé branky dočkali, když po krásné akci po pravé straně dostal Sibal nádhernou zpětnou přihrávku proti noze a míč uklidil do sítě. Poté však domácí polevili a hosté převzali hru zejména v záloze. Do pár náznaků šancí se dostali víceméně jen díky Červinkovým nejistým zákrokům, ale do poločasu se stav neměnil.

   V druhé půli se z kopaček domácích vytratil klid a fotbalovost a hosté se chopili příležitosti. Prakticky celý druhý poločas se hrálo na vaňovské polovině, jedině díky dobře pracující obraně však neměli žádnou výraznou šanci. Domácí z několika náznaků brejků nic nevytěžili kromě střely Budína pár minut před koncem, kterou hostující gólman vyrazil s námahou na roh. Do konce se již nic zajímavého nestalo a domácí tak na těžkém terénu vydřeli tři body.

 

 

Copyright by Martin