Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trimce - Vaňov očima Ústeckého Deníku

16. 4. 2008

Derby v Trmicích bez branek

Trmice/ Derby I. B třídy Trmic proti Vaňovu zhořklo domácím hned na začátku. Už v 15. minutě zápasu se neudržel domácí Josef Mikeš a za oplácení šel hodně předčasně pod sprchy. „Byl to pro nás velký zásah do sestavy, se kterým jsme se chvíli sžívali. Kluci ale nepolevili a vizuálně ani nebylo naše oslabení o jednoho muže znát.
Vaňov se zejména ve druhé půli do vyložené šance nedostal. V závěru jsme měli i šanci na vítězství. Před koncem se nechal vyloučit opět za oplácení náš další hráč – obránce Petera. Vaňov se ale dál pořád bránil, takže i v devíti lidech nakonec trochu lituji, že jsme ty tři body neutrhli. Červené karty se s námi táhnou celou sezonu, snad už jsme si je tímto definitivně vybrali,“ uvedl kouč Trmic Miroslav Slováček. Příští kolo zajíždí Trmice v sobotu do Úštěku.
Spokojenější byl tak vaňovský trenér Emil Rilke. „Zápas může podle zápisu vypadat zákeřně, ale nebyl. Dvě domácí vyloučení byla přísná a hlavně zbytečná. Šance skórovat jsme měli v prvním poločase. Snad v první minutě nastřelil Martinů tyč. Pěkné příležitosti hlavou měli také Veselý s Machkem. Po poločase se hra vyrovnala a i proti deseti se bojovalo pořád o střed hřiště. Další oslabení soupeře v závěru už nic neřešilo. Bod z Trmic bych před utkáním bral. Je venkovní, takže se počítá dvojnásob. Teď je důležité ho potvrdit doma s Unionem Děčín, který na jaře válí,“ řekl kouč Vaňova.
Trmice – Vaňov 0:0. ŽK: 2:3. ČK: J. Mikeš, Petera (T). Rozh.: Zubr. Div.: 70. Trmice: Pozděna – Hrudka, Nekola, Petera, Mikeš J., Jaroš (15. Tadlánek), Tahal, Mikeš L., Brodský, Rutar (80. Slováček), Uhlíř (85. Šalda). Vaňov: Karas – Bouša, Caninec, Dvořák J., Příhoda – Rytíř, Machek, Vaňkát, Martinů – Houda (80. T. Dvořák), Veselý (87. Vrba). (kf)