Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj O pohár obce Prackovice

6. 8. 2017

V sobotu 5.8 se „A“ mužstvo Vaňova zúčastnilo turnaje O pohár obce Prackovice. Turnaj byl veden formou semifinále-finále, kdy se v prvním semifinále utkala mužstva TJ Vaňov a Sokol Prackovice.

 

TJ Vaňov – Sokol Prackovice 4:0 (Růžička, Koev, Caninec, Slanina)

V prvním poločase jsme soupeře k ničemu nepustili a zaslouženě jsme vedli 3:0. Druhý poločas jsme začali v lehčím tempu, soupeř se zvedl a měl šance na vstřelení gólu, které většinou stačila uhasit obrana, nebo zlikvidoval gólman Dvořák. Po našem tradičním pálení šancí jsme přidali už jen jeden gól a po vítězství 4:0 jsme postoupili do finále.

 

TJ Vaňov – FK Jiskra Velké Březno 2:1 (Rytíř, Koev/Borovec)

Do finále se k nám probojovalo mužstvo Velkého Března. Zápas začal aktivně na obou stranách, obě mužstva se snažila protivníka zaskočit dlouhými balony za obranu a hrozila protiútoky. Vaňov se dostal do vedení po krásné střele L. Rytíře. Jak je u nás zvykem, místo uklidnění hry druhým gólem přišlo pálení šancí a druhý uklidňující gól nikde. Ve druhém poločase se nám hned po pár minutách podařilo dát druhý gól. Bohužel za dalších 15 minut Velké Březno snížilo gólem Borovce. Do konce zápasu nás podržel Kuba Dvořák a udrželi jsme těsné vítezství 2:1.

 

První místo je naše, ,,Velkáč“ jsme opět ve finále porazili a nejlepším gólmanem turnaje byl Kuba Dvořák.

Pořadí: 1. TJ Vaňov

            2. FK Jiskra Velké Březno

            3. Sokol Prackovice

            4. FK Libochovany

 

 V sobotu 12. 8. sehrajeme turnaj v Chuderově, za účasti týmů Chuderov A, Chuderov B, TJ Vaňov a Starosta tým. Přijďte nás podpořit!!!


Foto z turnaje