Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v Libochovicích prověřil kvalitu vaňovského týmu.

V sobotu 6.8. se muži Vaňova zúčastnili turnaje, který pořádal tým FK Libochovice (OP Ltm.). Další dvě místa v turnaji obsadili Čechie Mšené Lázně(OP Ltm.) a Schoeller Křešice(1.A třída).

Vaňov v semifinálovém zápase nestačil na domácí Libochovice, i přesto, že díky parádnímu slalomu Hantáka vedl v zápase 0:1. Domácí ale během zápasu prokazovali větší kvalitu a nakonec si zaslouženě dokráčeli pro finálovou účast po výhře 4:1.

V zápase o bronz tedy Vaňov čekal poražený tým z druhého semifinále, a to Mšené Lázně, které si ze zápasu proti Křešicím odnesli krutou porážku 0:11.

V utkání o bronz měl Vaňov proti Mšeným Lázním více gólových příležitostí a také více ze hry. Bohužel koncovka byla žalostná a hosté dokázali náhodnou brankou otevřít skóre. Vaňov se tlačil do útoku a nakonec zachraňoval remízu 1:1 hrající trenér Strádal po centru Sibala 2.min před koncem zápasu. V penaltové loterii byli štastnější hráči M. Lázní, kteří nezaváhali, naopak ve vaňovském dresu selhali Příhoda a Němeček.

FK Libochovice - TJ Vaňov 4:1 (3:1)

branka: Hanták

TJ Vaňov - Sokol Čechie Mšené Lázně 1:1 (0:0) pk. 2:4

branka: Strádal

pk. proměnili Martinů a Krnáč

V turnaji nastoupili: Červenka - Caninec, Šibal:-), Krnáč, Protschke, Harciník, Grummich, Martinů, Příhoda, Němeček, Dvořák, Hanták, Šebík a hrající trenér Strádal

nejlepší hráči: Příhoda, Červenka, Sibal