Jdi na obsah Jdi na menu
 


UNION DĚČÍN - TJ VAŇOV 0:2

9. 9. 2007

UNION DĚČÍN - TJ VAŇOV 0:2 (0:0)

8. 9. 2007 17:00
branky: Stakič (pen), Veselý

sestava: Kalina - Caninec, Vaňkát, Bárta, Příhoda - Houda (46.Stakič), Dvořák J., Machek, Dvořák T. - Rytíř (86. Brabec Jiří), Bouša (63.Veselý)

    Ve 4. kole jsme nastoupili na hřišit Unionu Děčín. I když byl soupeř po 3 kolech poslední, určitě nás nečekal lehký zápas. Hlavně nepodcenit začátek, to se nám vymstilo minulou sezonu.

    Od začátku byla hra celkem vyrovnaná, nebyl to moc záživný fotbal. Obě mužstva chybovala v přihrávkách, nepřesná hra oku diváka moc nelahodila. Nejvíce problémů dělal domácím jako každý zápas rychlík Dvořák Tomáš, avšak jeho průniky do vápna a zpětné přihrávky před branku nikdo nevyužil. Velmi se nepovedl celý zápas rozhodčímu. Velmi mladý a zřejmě nezkušený. Někdy ani sám nevěděl, co má pískat. Domácí zahrozili jen dvěmy rychlými brejky, výborný Kalina byl na místě. Poločas skončil 0:0.
    Ve druhém poločase jsme měli už herní převahu, opět byla znát fyzická připravenost našeho týmu. Soupeře jsme přehrávali po všech stránkách, jen ne a ne dát vytoužený gól. Což je naše největší slabina, že se na vstřelení branky hodně nadřeme. 15 minut před koncem jsme se dočkali, Stakič proběhl vápnem a byl zfaulován. Hlavní rozhodčí nejdříve ukázal na trestný kop z hranice šestnáctky, pomezní však vše viděl výborně a ukázal na pokutový kop. Sám zfaulovaný Stakič penaltu proměnil. V závěru jsme si vedení pojistili, kdy z pravé strany utekl opět Stakič, přihrál před branku a do odkryté branky se Veselý nemýlil. Těsně před koncem se tato situace opakovala, bohužel, Dvořák T. nastřelil jen brankáře domácích. Po 90. minutách odpískal rozhodčí konec a my jsme se mohli radovat z vítězství.

    Velice důležité 3 body, v dalším kole to chce potrvdit doma, kdy hostíme Březiny, které také na tom nejsou nejlépe a my na ně umíme zahrát.

Copyright by Drtikol

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář