Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhra nad Unionem Děčín, v jarní části zatím Vaňov jako jediný tým nepoznal hořkost porážky!

20. 4. 2008

V 17. kole přivítal Vaňov na svém hřišti soupeře za dna tabulky 1.B třídy UNION DĚČÍN. Vzhledem k tomu že Vaňov nemá k sestupovým příčkám také daleko jednalo se o velmi důležitý zápas jarní části.

V prvním poločase měli domácí herní převahu, kterou dokázal zúročit ve 20.min Veselý první brankou, jeho střelu z 23 metrů nedokázal hostující brankář zkrotit a po jeho hrubce se Vaňov ujal vedení 1:0. Ihned po rozehrání si vybrala jedinou slabší chvilku Vaňovská obrana, naštěstí hostující útočník nedokázal využít nedorozumění v zadních řadách a netrefil zcela prázdnou branku. O pár minut později vybojoval Veselý míč, posunul ho Houdovi, který chladnokrevně vsítil 2:0. Žádná z mnoha Vaňovských šancí už brankou v prvním poločase brankou neskončila. Poločasové skóre tedy 2:0.

Ve druhém poločase si Vaňov pohodlně kontroloval utkání a dostával se znovu do mnoha příležitostí. Jednu z nich dokázal Veselý proměnit ve třetí branku a definitivně tak zlomil odpor Unionu 3:0. Jedinou šanci hostí ve druhém poločase byla střela ze střední vzdálenosti, kterou Kalina dokázal zkrotit. Na druhé straně se vaňovští hráči několikrát řítili na branku hostí Rytíř, Dvořák T. ani Hanták však svoje samostatné úniky nedokázali přetavit v branku, tak utkání skončilo pro Union přijatelných 3:0.

Tímto zápasem Vaňov udělal důležitý krok k záchraně, doufejme, že další krůček udělá už příští týden na hřišti Březin.

TJ VAŇOV - UNION DĚČÍN 3:0 (0:0)

branky: Veselý 2, Houda

sestava: Kalina - Caninec, Dvořák J., Příhoda, Bouša - Rytíř(75.Dvořák T.), Vaňkát, Martinů, Machek, Houda(87.Brabec) - Veselý(85.Hanták)