Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úštěk - Vaňov 1:0 (0:0)

13. 5. 2007

Úštěk - Vaňov 1:0 (0:0)

12. 5. 2007 – Sobota
sestava
Burgr – Bouša, Štěrba, Caninec, Brabec (65. Houda)- Dvořák T. (46. Adamec), Vaňkát, Machek, Rytíř – Martinů L., Stakič

Diváků 60

 Snad pokaždé, když Vaňov zajíždí do Úštěka, tak se čerti žení. Cestou na soupeřovo hřiště nás potkal hrozný liják. Přijeli jsme do Ústěka, a zde bylo celkem sucho. I když u svahu, kde je les, byla hrací plocha podmáčená. Přijeli jsme jen se 2 náhradníky, a to ještě zdravotně dobře na tom nebyl Brabec, Dvořák T., ani na lavičce sedící Houda.
    Samotný zápas měl spíše bojovný průběh, na vlhkém hřišti se technicky moc tvořit nedalo. Domácí spíše nakopávali míče za obranu domácích, prakticky Burgra v brance ani pořádně neohrozili. Zato Vaňovští, ti měli slušné šance. Nejméně 3krát totiž domácí kapitán a stoper nepřesně odkopl míč ve vápně, bohužel, v závaru naše střely domácí dvakrát na lajně vykopli. Domácí obrana dost chybovala, ale bohužel, nedokázali jsme toho využít nějakou vážnější šancí.Z brejků také nic nebylo. Poločas skončil tedy bez branek. Bohužel, musel Dvořák T. vystřídal, svalové zranění je vážnější.
    Uplynulo asi 15 minut z druhého poločasu, Štěrba se nedohodl s Boušou na půlící čáře, vznikl z toho brejk, který nakonec skončil gólem. Přetažený centr přes celé vápno napálil z voleje osamocený domácí útočník, na kterého zapomněl Brabec. Bigmac si bohužel vybral slabší chvilku a míč skončil v síti. Za chvilku na to musel Brabec střídat, dlouhodobé zranění stehenního svalu se opět ozvalo. Na hřiště šel za něj Houda, který také není 100% fit. Bohužel, 5 minut poté se svalil k zemi Štěrba a odkulhal ze hřiště. Prasklý spodní stehenní sval. A protože jsme neměli už nikoho na střídání, dohrávali jsme s 9 hráčích v poli.. Domácí toho ale nedokázali využít, naopak, téměř Burgera neohrozili. V 75. minutě se dostal do brejku Stakič, obešel domácí obránce a běžel sám na brankáře. Byl jasně sestřelen domácím kapitánem, ten však uviděl jen žlutou kartu. Po chvilce šel ale ze hřiště Martinů, na zemi loktem oplácel, rozhodčí si toho všiml u udělil našemu hráči červenou kartu. S osmi hráči v poli to bylo těžké, do konce zápasu jsme nedokázali vyrovnat, domácí byli také neškodní.
    Našim borcům se lepí smůla na paty, v tuto chvíli je už zraněný osmý hráč z kádru. Ani už není kde doplňovat z rezervy, poděkujme tedy alespoň Adamcovi, že přijel pomoci. Teď musíme zabojovat a porazit v domácím zápase Liběšice a uniknout tak pásmu sestupu.


copyright by Drtikol

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ZRANĚNÍ A DRUHÉ POLOČASY

RICHARD CHARVÁT-TRENÉR DOROSTU,15. 5. 2007 17:09

OBDIVUJI NĚKTERÉ HRÁČE,ŽE MAJÍ ODVAHU HRÁT ZÁPASY BEZ TRÉNOVÁNÍ,NIKOMU TO NEPŘEJI,ALE SVALOVÉ ZRANĚNÍ-ASI PĚT HRÁČŮ JE TOHO VÝSLEDEK.
DRUHÉ POLOČASY S TRÉNOVÁNÍM TAKÉ SOUVISÍ,NENI SÍLA,TO JE MŮJ NÁZOR.DOUFÁM,ŽE SE V SOBOTU VYHRAJE,DRŽIM PALCE.