Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úštěk - Vaňov očima ÚD

18. 5. 2007
 

Ilustrační foto

Ilustrační foto
 
Foto: PROFIMEDIA
 

Oslabený Vaňov v Úštěku gól vstřelit nedokázal

dnes 4:24
 
ÚŠTĚK - Potřetí v řadě prohráli v utkání fotbalové I. B třídy hráči Vaňova. Po poražkách 1:5 na hřišti Horního Podluží a doma 1:4 s týmem Březin podlehli 0:1 v Úštěku.
 
 

„Trápí nás marodka a sestavu lepíme jak se dá. V Úštěku jsme měli k dispozici třináct hráčů a když se po dvou střídáních zranil v 65. minutě Štěrba, dohrávali jsme v deseti a vyloučení Martinů o deset minut později dokonce v devíti,“ ulevil si trenér Emil Rilke a k utkání řekl:

„V první půli jsme měli hru jednoznačně ve své moci. Domácí jsme k ničemu nepustili a vytvořili si tři šance, ale Stakič, Martinů a Machek je neproměnili.

Hned v úvodu druhé půle přišla špatná rozehrávka a po brejku jsme inkasovali smolný gól. Stakič pak šel sám na gólmana, ale po sražení dostal domácí hráč pouze žlutou kartu.

Nedáváme góly, to je náš problém. Nyní se už soustředíme na domácí duel s Liběšicemi, kde bereme pouze vítězství. Musíme doma porazit Liběšice a rezervu Šluknova, a pak si můžeme v posledním kole jet do Mojříře na pěkný trávník zahrát fotbal v klidu,“ tvrdí Rilke.

Úštěk – Vaňov 1:0 (0:0). Branka: Rešl. Rozh. Pöschko, ŽK 3:2, 50 diváků.

Vaňov: Burger – Bouša, Caninec, Štěrba, Brabec (60. Houda) – T. Dvořák (46. Adamec), Vaňkát, Rytíř – Martinů, Stakič.