Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úvodní zápas jara Áčko nezvládlo

29. 3. 2009

K prvnímu zápasu jarní části sezóny přijel do Vaňova tým Chuderova. Domácí tým se potýká s početnou marodkou. Nastoupit nemohl Rytíř, Příhoda, Jelínek a Zemín. Absence těchto hráčů byla pro hru Vaňova směrem dopředu velmi citelná.

Od úvodního hvizdu se oba týmy spíše oťukávali. Vaňov svou první příležitost nedokázal využít. Dlouho byla hra na obou stranách neurovnaná a na těžkém terénu velmi tvrdá, z čehož pramenilo velké množství žlutých karet na obou stranách. Po půl hodině hry připravil Chuderov domácím studenou sprchu a dvěma slepenými góly se rázem dostal do dvoubrankového vedení. Vaňov se ale rychle oklepal a do poločasu dokázal snížit Veselý, který postupoval sám na Vondrku a chladnokrevně zavěsil.

Ve druhém poločasu Chuderov doplatil na svou tvrdou hru dvěma vyloučeními a závěrečnou půlhodinu odehrál s devíti hráči! Vaňov se sice tlačil dopředu, ale na těžkém terénu nedokázal obranný val hostí překonat. Největší šancí pohrdl ve druhém poločasu Veselý, jenž z ideální pozice nedokázal hlavou trefit míč do odkryté branky hostí. Také díky tomu si nakonec Chuderov odvezl všechny body.

FOTKY OD RADKY

TJ VAŇOV - FK CHUDEROV 1:2 (1:2)

branka: Veselý

sestava: Karas - Caninec, Dvořák J., Bouša, Protschke(46.Martinů) - Houda, Machek(85.Slanina), Šimek, Dvořák T.(46.Hnízdo) - Kodat, Veselý