Jdi na obsah Jdi na menu
 


V dalším dvojzápase, doma vs.Chlumec B a venku vs.SKP, muži opět stoprocentní!!!

25. 9. 2011

V domácím zápase jsme přivítali tým ze dna tabulky Chlumec B. Podle papírových předpokladů se mělo jednat o jasnou záležitost, ale nakonec se konalo drama do posledních minut. Vaňov se v prvním poločase dostal do vedení 2:0, což bylo ale způsobeno pouze lepší koncovkou. Prosadili se Martinů a Sibal.

Ve druhém poločase byli hosté aktivnější a dočkali se zaslouženého vyrovnání. Domácím ale tříbodový zisk zajistil těsně před koncem Hanták.

TJ VAŇOV - TJ CHLUMEC "B" 3:2 (2:0)

branky:Martinů, Sibal, Hanták

sestava:Červenka - Dvořák, Protschke, Caninec - Příhoda, Martinů, Sibal, Grummich, Houda - Němeček, Hanták

střídali:Harciník, Šebík

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Na umělku na Střekov zavítali vaňovští za prodloužením série neporazitelnosti a podařilo se. Takticky dobře zvládnuté utkání, podpořené dobrou obranou prací a brankařem Červenkou. Domácí se dostali do nebezpečných situací pouze dvakrát v prvním poločase po únicích po křídle. Jejich koncovka ale byla špatná. Nejlépe pro SKP zakončil vaňovský Caninec blokující nebezpečný centr, Červenka si ale poradil. Vaňov čekal na svou šanci a ta přišla. Kodat sám proti brankáři nezaváhal 0:1.

Ve druhém poločase se domácí právem cítili jako lepší tým, ale jejich hra byla bezzubá a do vážnější šance prakticky za celý poločas nedostali. Naopak hostující Příhoda s Němečekem postupovali sami na brankaře, prvně jmenovaný zvolil střelu a trefil nohu domácího brankaře. Dvougólový náskok zajistil Vaňovu až žolík Hanták. Ten si nakonec připsal druhý vítězný gól v řadě. Domácím se totiž nakonec z trestného kopu podařilo korigovat na konečných 1:2.

SKP ÚSTÍ N/L - TJ VAŇOV 1:2 (0:1)

branky: Kodat, Hanták

sestava: Červenka - Dvořák, Caninec, Protschke, Sibal - Grummich, Houda, Martinů, Příhoda - Němeček, Kodat

střídali: Brabec, Harciník, Hanták