Jdi na obsah Jdi na menu
 


V domácí premiéře Béčko zvítězilo, odčinilo tak porážku z Tisé

30. 8. 2010

Vaňov B - Sebuzín 5:2 (1:1)

branky: Šimek, Pawis, Caninec, Kodat, Hanták

sestava

Červinka - Harciník (45. Slanina, Brabec, Dvořák Jaroslav, Veselý - Sibal Petr, Šimek (46. Caninec), Blažek, Němeček - Kodat, Pawis (70. Hanták)

 

     S cílem odčinit vysokou porážku z Tisé jsme nastoupili proti Sebuzínu. Je pravda, že minulé kolo jsme byli hodně oslabeni, protože zápas se kryl s Áčkem. Doma byla sestava úplně jiná. A musím také podotknout, že soupeřem nám byl Sebuzín, se kterým máme hodně špatnou bilanci. Už si ani nevzpomínám, kdy jsme je porazili. Alespoň doma.

     Styl hostů je stále stejný a podobný - nakopávané míče dopředu. Tentokráte překvapili celkem slušnou kombinační hrou, hlavně v prvním poločase. Obzvláště jejich osmička byla hodně nebezpečná a hlavně běhavá. Snažili jsme se tohoto hráče pohlídat. Žádné vážnější šance jsme si nevypracovali. A hosté udeřili - na dobře trefenou střelu neměl Červinka v naší brance nárok. Naštěstí Pepa Šimek těsně před koncem poločasu srovnal na 1:1. Pro zranění bohužel musel hned o poločase střídat.

     Druhý poločas už byl o něčem jiném. Měli jsme mraky šancí, ale střelci Kodat a Hanták spalovali. Nakonec se každý jednou trefil. Ještě předtím vsítil branku Pawis a Caninec. Hosté korigovali svoji druhou brankou. Měli také šance, ale nevyužili. Jen škoda našich neproměněných možností, mohli jsme dorovnat skóre z prvního kola. I tak tři body doma a to ještě proti Sebuzínu, na který moc hrát neumíme.

     V příštím kole nás čeká zápas v neděli v Mojžíři a tam to vždy bývá divoké.

 

copyright by Drtikol