Jdi na obsah Jdi na menu
 


V dramtickém zápase zvítězilo Áčko nad Tisou 4:3

Vaňov - Tisá 4:3 (1:1)

Branky: Dvořák, Němeček, Brabec Jiří, Krnáč

Sesatava: Červinka - Caninec, Krnáč, Dvořák, Protschke - Navrátil, Vaňkát, Adamec (60. Harciník), Sibal (70. Brabec) - Kodat, Němeček (83. Hájek)

 

    Ve druhém kole II. třídy Okresního přeboru přivítali domácí fotbalisté na svém hřišti celek Tisé a chtěli odčinit porážku z minulého kola. Do zápasu však lépe vstoupili hosté, kteří po standartní situaci skórovali, když Sibal na přední tyči neuhlídal skórujícího hráče. Domácí se moc nedostávali do šancí, ale vyrovnali už v první půli, když po faulu na Němečka proměnil pokutový kop o tyč Dvořák. Více se toho v první půli už nestalo, kromě velké šance, když šel Kodat sám na branku, ale místo střely volil přihrávku na Němečka, který přestřelil odkrytou bránu.

    Do druhé půle vstoupili lépe opět hosté, vytvořili si velký tlak, ze kterého docílili vedoucí branky. Domácí přeskládali řady, když se Krnáč posunul do středu zálohy a dělal si s hostujícími hráči co chtěl. Vyrovnání přišlo po Dvořákově pasu na Němečka, když  domácí útočník přehodil vyběhnuvšího brankáře. Poté ještě po Sibalově centru zleva nastřelil Němeček tyč. Na hřiště šel pak místo Sibala Brabec a domácí šestnáctka vstřelila vedoucí gól, když na přední tyči tečovala Krnáčův centr. Po dalším centru Krnáče už to bylo 4:2, když hostující stoper pod tlakem domácích hráčů hlavou přehodil vlastního gólmana. Hosté ještě zkusili vystupňovat nápor, ale přineslo to pouze snížení na 4:3 a zápas tak skončil výhrou domácích.

 

copyrigth by Martin