Jdi na obsah Jdi na menu
 


V druhém zápase zimního turnaje uhrál Vaňov remízu 1:1 s Trmicemi

27. 1. 2009

Vaňov - Trmice 1:1 (1:0)

sobota 24.1.2008, 12:00

branka Houda           foto zde

     V rámci zimní přípravy nás čekal již druhý zápas zimního turnaje. Tentokráte jsem se představili proti známému soupeři z Trmic, který s námi také hraje I. B třídu. Hřiště bylo suché oproti minulému týdnu a počasní značně teplejší.

    Hráčům se tedy lépe běhalo a hrál se kombinační fotbal, nahoru dolu. Šance na obou stranách, v první půli jsme byli o něco lepší a zatlačili soupeře do defenzivi. Trmice měli také šance, ale jako mi spalovali. Asi ve 30. minutě po sérii asi 4 rohů, které Jelínek kopal výborně, se prosadil Houda hlavou. (chvíli předtím z podobné pozice minul). Do konce poločasu zůstal stav 1:0 pro nás. Bohužel, těsně před koncem první pětačtyřicetiminutovky se nám zranil kapitán a předstoper v jedné osobě Jára Dvořák. Odnesl nebezepčnou a zákeřnou hru loktem trmického hráče Ilji Zemína. Dostal pořádnou ránu do zubů, že to zadunělo a v nedaleké zologické zahradě vzbudilo medvědy ze zimního spánku. Naštěstí prognóza vyraženého zubu se nepotvrdila. O svém stavu vám Náš Jára napíše určitě na chatu.

     Ve druhé půli pokračovala hra nahoru dolů, na naší straně nebezpečně pálil několikrát Jelínek. Obě mužstva jinak spalovala šanci za šancí. V poslední 15timinutovce nás Trmice zatlačili a koledovali jsme si o gól. A tak se i stalo, soupeř vyrovnal na 1:1. My jsme mohli ještě u konce zápas vyhrát, selhali jsme v koncovce. Konečný hvizd znamenal stav zápasu 1:1.

     Oproti zápasu s Mojžířem se naše hra zlepšila a měli jsem více sil, naběhané kilometry začínají být na hráčích znát.

P.S. Náš Járo uzdrav se!! Držíme ti palce, že to není nic vážného.

copyright by Drtikol