Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Dubicích se hrál hokej, Áčko si veze prohru 3:7

Dubice – Vaňov 7:3 (3:1)

Branky Šimek, Krnáč, Sibal 

sestava – Červinka – Hájek, Dvořák Jára, Stehlík, Brabec Jiří – Šimek, Houda, Vaňkát, Krnáč – Harciník, Sibal

                 V sobotu nás venku čekali Dubice. Pro většinu klubů neoblíbený tým, který se jen hádá, řve na rozhodčího a cítí se ukřivděn. A hlavně u nich to bývá vždy divoké a hřiště drňák. A my u nich neumíme vůbec hrát.

                Od prvních minut to vypadalo, že tentokráte by to mohlo jít. I na hrbolatém hřišti jsme celkem dobře kombinovali a usídlili se na půlce soupeře. A asi v 5 minutě jsme se dostali do vedení, kdy odražený míč na vápně vystřelil na bránu Šimek a míč skončil v síti. Soupeř hrál tradičně – nakopávané dlouhé míče. A jedna taková akce s přispěním Dubického drnu se ujala. Bylo to krátce po naší vedoucí brance. Ani stav 1:1 dlouho nevydržel. Matzke zahrál přímý kop, Červinka vyrazil na břevno a po závaru hosté míč dotlačili do branky. Za pár minut opět Matzke zahrával přímý kop, z 35 metrů překvapil Červinku. Asi po 15 minutách byl stav pro domácí 3:1. Další šance Dubice neproměnili. Bohužel ani my. Houda z malého vápna přestřelil, Krnáčův přímý kop domácí brankář bravurně vyrazil. Za stavu 3:1 pro Dubice odcházeli hráči do kabin.

                Ve druhém poločase Dubice přidali ještě 4 branky. Ke všem jsme jim ale hodně pomohli svoji nedůsledností v obraně. Brabec si dal vlastní branku, Červinka dostal gól téměř z půlky. Za nás se prosadil po pěkné akci Krnáč. A povedenou střelou se ukázal Sibal, který dal naši 3. branku. Ten samý hráč ale těsně před koncem selhal, kdy z malého vápna napálil míč nad branku domácích.

                Konečný výsledek 7:3 je krutý, domácí měli ještě další šance, ale my také. Bohužel jsme je neproměnili. Zápas klidně mohl skončit 8:8.

                Nezbývá než hodit vše za hlavu a pokusit se urvat body na státní svátek práce, tedy 1. 5., kdy od 17. hodin dohráváme zápas ve Skoroticích.

                 Hlavu vzhůru a  Vaňov do toho!!!

 

 copyright by Drtikol