Jdi na obsah Jdi na menu
 


V improvizované sestavě Vaňov proti Svádovu urval do tabulky zimního turnaje tři body

31. 1. 2009

Ve třetím zápase zimního turnaje v Neštěmicích museli trenéři Charvát a Strádal, jenž si odbyl oficiální premiéru na vaňovské střídačce, určit sestavu, která byla nucena odehrát celé utkání, vhledem k tomu že se dostavilo pouze 11 hráčů!!! V sestavě nastoupilo trio dorostenců Dolák,Slanina a v brance Dušovský.

Svádov měl po celé utkání územní převahu. Vaňov z minima vytěžil maximum. Hned prví šance skončila gólem. Na Jelínkův centr si na zadní tyč naběhl Dvořák J. a hlavou otevřel skóre.V  prvním počase Svádov nastřelil břevno a ostatní pokusy zkončily mimo branku. Několikrát podržel Vaňov Dušovský.

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. Svádov se tlačil dopředu, ale vaňovská obrana v čele s Dušovským dokázala odolávat. Nemohoucnost střelců Svádova potrestal Sibal P. po ojedinělé šanci a poslal Vaňov do dvoubrankového vedení. O chvilku později mohl zápas definitivně rozhodnout Slanina, jeho pokus ale skončil na břevně. Nulu skvěle chytajícímu Dušovskému nakonec upřel nepřesný verdikt rozhodčího Drugy, který chvilku před koncem zápasu odpískal nesmyslný pokutový kop za šlapák ve velkém vápně.

Na vyrovnání už ale Svádov nedosáhl a tak si Vaňov připsal premiérovou výhru v novém roce.

Svádov-Vaňov 1:2 (0:1)

góly:Dvořák J., Sibal P.

sestava: Dušovský - Caninec,Dvořák J.,Dolák,Dvořák T. - Sibal P.,Jelínek,Šimek,Slanina-Kodat,Houda