Jdi na obsah Jdi na menu
 


V kvalitním zápase vyhrál domácí Mojžíř B nad naši rezervou 3:1

10. 11. 2007
Mojžíř B - Vaňov B 3:1 (1:0)
sestava
Bigmac - Ducháček (46. Dovolil), Brabec Jiří, Caninec, Příhoda - Adamec, Vaňkát, Zikmund, Matyscsak J. (80. Hájek) - Hanták, Záleský (46. Matyscsak L.)

    Očekávaný duel, derby dvou rezerv. Souboj dvou neporažených celků ve III. třídě. Takové nadpisy zdobily začátek zápasu Mojžíř B - Vaňov B. Na celkem slušně připraveném hřišti po vytrvalém dešti byli hráči obou celků odhlodláni předvést to nejlepší ze svého umění.
    Přeci jenom domácí neztratili ještě ani bod a byli mírným favoritem, hosté zase mají v soutěži nejlepší obranu, doposud inkasovali pouhých 11 branek ve 12 zápasech.
    Od úvodního hvizdu měli o trochu více ze hry domácí, vážnější šance si však nevypracovali. Za hosty byl nejnebezpečnější Zikmund, kterého velmi často domácí zastavovali jen za cenu faulu. To byl vždy čas pro Příhodu, který několikrát z přímých kopů nebezpečně provětral rukavice domácího gólmana. Bohužel, ani jedna střela neskončila pro nás brankou. Naopak, asi po půl hodině jsme inkasovali my, kdy se obrana nedohodla s pokrytím hráčů domácích, do prázdné branky posla míč domácí Kodat. Těsně před koncem měl obrovskou šanci na vyrovnání Hanták. Krásně ho vyslal uličkou Zikmund, Hanták sám proti gólmanovi neuspěl. Do poločasu výsledek zůstal 1:0 pro domácí.
    V druhé půli jakoby došli domácím síly, míč na kopačkách měli hlavně hosté, bohužel k vážnějšímu ohrožení jsme se nedostali. Po 15 minutách mohl vyrovnat Hanták, bohužel, po druhé tváří v tvář proti domácímu gólmanovy neuspěl. Domácí hrozili hlavně z brejků. Jeden takový se jim vydařil. Z pravé strany centr, na něj si naběhl nestárnoucí Šašek a na malém vápně nikým nekrytý poslal míč hlavou do branky. Hosté se ale stále nevzdávali, bohužel opět bezzubý tlak. Dočkali se, Příhoda snížil tečovanou střelou z přímého kopu. Byla tu šance alespoň na remízu. Jenže opět se trefili domácí. Šašek využil si chybně vyběhnuvšího Bigmeca. Šáša byl rychlejší a znovu hlavou poslal míč do sítě. Stav 3:1 pro domácí zůstal až do konce, i když nám rozhodčí neuznal regulérní dorážku Vaňkáta do prázdné branky pro údajný faul Canince na domácího gólmana. A tak vypukla radost mojžířské rezervy, za podzimní sezonu ve 13ti zápasech neztratili ani bod. Úctyhodná bilance.
    Pro naše borce z B týmu je to i tak výborný výsledek, druhé místo s velkým odstupem od 3. mančaftu Přestanov B nikdo nečekal. Zimní příprava bude dlouhá, nabereme síly a zkusíme ještě Mojžíř potrápit.
    Díky všem kluků z  Béčka, i těm z A týmu, kteří přišli výpomoci.

    Sportu zdar, fotbalu zvláště

copyright by Drtikol
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář