Jdi na obsah Jdi na menu
 


V posledním zápase sezóny Áčko zvítězilo 3:2 nad Chlumcem

20. 6. 2010
Vaňov - Chlumec 3:2 (1:0)
 

branky: Kodat, Příhoda, Bouša
sestava                                                       FOTO
Burgr - Sibal Petr, Bouša, Houda (60. Slanina), Protschke - Hamala, Machek (43. Caninec), Rytíř, Příhoda - Kodat, Zemín (88. Brabec Jiří)
nestřídali Bárta

 

    V posledním zápase jsme hráli jen o prestiž. Věděli jsme, že mladí hráči Chlumce budou hrát naplno a nic nenechají zadarmo, i kdy vlastně o nic už nešlo.
     A bylo to vidět od počátku, hosté do toho šli dost tvrdě, něěkteré jejich zákroky byly nevybíravé. Bohužel rozhodčí nebyl moc přísný. Jendím takovým zákrokem to odnesl náš Machy těsně před koncem poločasu. Bohužel to vypadá na delší pauzu, možná na operaci kolena - viz diskusní fórum na našem WEBu.

     Ale zpět k zápasu. Od úvodního hvizdu jsme byli nebezpečnější, úvodní branku vstřelil Kody. Bouša našel dlouhým křižníý pasem Příhodu, ten zpracoval, vběhl do vápna hostí a nahrál před zívající kasu Kodymu, ten se překvapivě nemýlil. 1:0 pro nás skončil poločas.
     Ve druhém poločase hosté snížili a to nás opět nakoplo, chtěli jsme samozřejmě zakončit sezónu výhrou. Po brejkové situaci se trefil Klingon a po dalším rychlém protiútoku se trefil Bouša. Hosté pak ještě v poslední minutě snížili, ale  3 body zůstaliydoma a to nás posunulo na krásné 7. místo. Po katastrofálním podzimu jsme předvedli na jaře krásné výkony, hlavně v domácím prostředí.
     Teď je potřeba odpočívat, doléčit nemoci a zranění a za měsíc hurá na letní přípravu. Nabereme pořádnou fyzičku a budeme dále pokračovat v pěkných výkonech, abychom stále bavili naše věrné fanoušky.

 


copyright by Drtikol