Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Sebuzíně neumíme, prohráli jsme 1:2

Sebuzín – Vaňov 2:1 (0:0)

branka Dvořák z penalty

sestava – Červinka – Harciník, Dvořák, Vaňkát, Brabec – Stehlík, Houda, Kodat, Sibal – Němeček, Budín

 

                V sobotu 11. 5. 2013 jsme odehráli 5 zápas během 15 dnů, z toho 4 venku. Hráli jsme v Sebuzíně. Bylo po dešti, plac parádní. Přijeli jsme trochu v oslabené sestavě – vypadl Navrátil, Šimek. Stále chyběl Krnáč. Vrátil se Sibal a do hry se zapojil Budín.

                První poločas jsme hráli do kopce, vypracovali jsme si několik šancí, ale nevyužili jsme je. Hosté hrozili hlavně z nakopávaných dlouhých míčů za obranu, vše jsme ubránili. Další možností ohrožení byly standartní situace. Také jsme zvládli ubránit.

                Do druhého poločasu jsme nastoupili za bezbrankového stavu. A z kopce jsme do toho šlápli. Prvních 20 minut jsme domácí k ničemu nepustili a vytvořili si tlak. Ale ke vstřelení branky to nevedlo. Opět jsme selhali v koncovce. Sám proti brankáři na penaltě neuspěl nejdříve Budín. O chvilku později Kodat. A tak se potvrdilo známé fotbalové rčení nedáš dostaneš. Proti nám se nepískal faul, domácí míč odkopli na jejich pravé křídlo. Centr do vápna a gól. Byla to pro nás sprcha, pro Sebuzínské vzpruha. Zbývalo asi 20 minut do konce. Hru jsme trochu více otevřeli, a tak domácí hrozili z nebezpečných brejků. Vše jsme ustáli a 15 minut před koncem udeřili. Po závaru před domácí brankou pískl rozhodčí penaltu, jeden ze Sebuzínských obránců zahrál rukou. Jarda Dvořák s přehledem proměnil. Výsledek jsme chtěli zvrátit na naši stranu, ale bohužel jsme inkasovali. Opět nakopnutý míč směrem k naší bráně, pořádná svíce. Dvořák vyskočil do hlavičkového souboje, dva domácí hráči na něj naskočili. Od jednoho z nich i Jarda dostal loktem, ale rozhodčí nepískl faul. A lobem byl překonán Červinka v bráně.

                Do konce zápasu jsme se snažili vyrovnat, měli jsme několik standardek, rohů, ale branku jsme již nevstřelili. Bohužel.

                Z těžké série 5 zápasů během 15 dní jsme hráli venku a uhráli pouze 4 body. Ztráceli i soupeři, a tak si držíme zatím pěkné 5. místo. Škoda, mohli jsme být výše.

Vaňov do toho!!!

 

copyright by Drtikol