Jdi na obsah Jdi na menu
 


V souboji rezerv se Vaňov dlouho trápil, nakonec ale Skorotice převálcoval

8. 6. 2008

TJ Vaňov B - TJ Skorotice B 5:2 (1:0)

sestava

Burgr - T. Dvořák, Brabec Jiří, Caninec, Dolák - Hamala, Matiscsák J., Příhoda, Duchoň (65. Hájek) - Adamec (78. Brabec Jan), Šebík (46. Dovolil)

branky: Příhoda 2, Adamec, Dvořák T., Hamala

Neděle a opět domácí zápas béčka. Tentokráte přijela na návštěvu rezerva Skorotic. Od úvodního hvizdu jsme byli aktivnější a měli míč více na kopačkách. Většina našich útoků ale končila před vápnem hostí. Chyběla nám finální nahrávka. Hosté stříleli jen z větší dálky, Bigmeka v brance prakticky v prvním poločase neprověřili. Alespoň jednou jsme skórovali. Hamala předvedl pěkný slalom v podobě Alberta Tomby a nekompromisně zavěsil. Měli jsme ještě další šance, ale ani jedna neskončila brankou.

Do druhé poločasu jsme nastoupili s tím, že je potřeba ještě přidat nějakou tu branku navrch, aby z toho zase nebylo drama. Šance jsme na to měli, ale opět naši střelci selhali. Sám před brankářem se objevil Koubič a Ježek, gólman hostí čaroval. A jak jinak, než to známe pravidlo - ndáš dostaneš. Naše stopérská dvojice Brabec - Caninec se nedohodla, oba dva zůstali vpředu a z rychlého brejku soupeř skóroval. A neuplynulo ani 5 minut a Vaňov prohrával 1:2. Odražený míč po rohovém kopu napálil jeden z hráčů Skorotic z poza velkého vápna do šibenice. Trošku to v našem týmu vřelo, ale naštěstí za 2 minuty Koubič utekl po pravé straně, nacentroval před branku hostí a Adamec se hlavou nemýlil. Od této chvíle na hřišti existovalo jen jedno mužstvo - Vaňov. Na skorotického gólmana se valil útok za útokem. Šťastnou branku vstřelil Příhoda, který si také vyzkoušel slalom, ocitl se sám před brankářem, kterého prostřelil a nasadil mu jesličky. Podobným způsobem vstřelil ještě jednu branku, tentokráte už ale mířil k tyči. A kanonádu v posledních čtvrthodině dokončil Koubič. V závěrečných minutách mohl zvýšit skóre Čóča, hostující obránce mu míč ukopl.

Zápas to byl napínavý a zábavný hlavně pro diváky. Hrálo se slušně. O výsledek jsme se báli a nakonec z toho byla pěkná kanonáda. Jak se říká - povolit, utáhnout.

copyright by Drtikol