Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí ztráta s Heřmanovem, Vaňov si komplikuje cestu za záchranou

4. 5. 2008
Vaňovský A tým si komplikuje cestu za záchranou, když nedokázal bodovat podruhé za sebou, tentokrát na domácím hřišti proti mužstvu Heřmanova.

Zápas se přitom vyvíjel velmi dobře, vaňováci přišpendlili soupeře před jejich branku. Do obrovských šancí se dostal Machek, který ale hlavou z malého vápna netrefil branku. Sám na brankaře postupoval po rychle rozehrané standartce Bouša, ani on ale branku netrefil. Příhodovu střelu do šibenice zase vytáhl hostující brankář na roh. V době velikého tlaku přišla chyba domácího brankaře při odkopu míče, čehož využil hostující hráč střelou do odkryté branky 0:1. Na konci prvního poločasu se ještě vyznamenal hlavní rozhodčí, který odpískal pokutový kop ve prospěch Vaňova, udělil hráči Heřmanova žlutou kartu a hned v zápětí svůj výrok odvolal, všem se omluvil a vhodil balón rozhodčího.

Ve druhém poločase vytěžil Vaňov z převahy, kterou si vytvářel několik nebezpečných střel. Machkova, Vaňkátova ani Rytíře však skončily těsně vedle branky. Největší šanci měl ve druhém poločase Bouša, který znovu sám proti brankaři selhal. Chvílemi to ve vápně Heřmanova opravdu vřelo a gól byl na spadnutí, ovšem hosté dokázali všechna nebezpečí odvrátit a udrželi ve Vaňově čistý štít. Nutno dodat, že se heřmanovští dostávali také do nebezpečných brejků. Kalina ale dokázal atakům odolávat, a koncovka útočníků Heřmanova byla také žalostná. Zápas tedy rozhodla jediná chyba v prvním poločase a vaňovská střelecká  nemohoucnost.

TJ VAŇOV - TJ HEŘMANOV 0:1 (0:1)
sestava
Kalina - Bouša, Dvořák J., Caninec, Příhoda - Dvořák T., Machek, Vaňkát, Houda(70.Martinů), Rytíř - Veselý