Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov - Chabařovice 4:2

29. 9. 2007

NEVÍDANÝ OBRAT VE DRUHÉM POLOČASE

V dalším kole fotbalové 1.B třídy přivítal Vaňov na svém hřišti  Slovan Chabařovice, za které nastupuje několik hráčů, kteří v minulosti oblékali Vaňovský dres. Tentokrát přijeli Krnáč, Ptáček, Vosyka a Likař s cílem obrat Vaňov o body.
 První poločas byl herně vyrovnaný. Chabařovice ale byli směrem do předu o mnoho nebezpečnější, a svoji snahu korunovali brankou Morávka, který si naběhl na dobře kopnutý rohový kop, a nikým neatakován skóroval 0:1. Vaňovské akcie ještě více klesli o pár minut později, to Krnáč vyslal kolmici do vápna, kam si naběhl Vosyka, jenž s přehledem podél Kaliny vsítil 0:2. Vaňovští po této brance zareagovali přeskupením řad, což bylo pro další vývoj zápasu klíčové. Ve 35.minutě se postavil k rozehrání trestného kopu Rytíř, jeho pas našel na malém vápně Machka 1:2. Těsně před přestávkou vytasil klíčový zákrok skvěle chytající Kalina proti Krnáčovi a udržel tak svůj tým nad vodou.
 Do druhé půle nastoupil Vaňov s cílem pokusit se otočit výsledek. A hned ve 47.minutě se svému cíli přiblížil, to Dvořák J. usměrnil další Rytířův centr do branky hostí 2:2. Za dalších pět minut Vaňov znovu skóroval, a bylo to opět hlavou, a opět po centru Rytíře, tentokrát se po rohovém kopu prosadil Caninec 3:2. Famózní čtvrthodinku a dokonalý obrat ještě korunoval s chutí hrající Machek, který se skvěle položil do přesného centru Stakiče 4:2. Poté bylo ještě několik slibných situací zavánějících brankou na obou stranách, diváci se už ale žádné nedočkali.
 
 Po dvou domácích prohrách zůstali všechny tři body, díky obratu ve druhé půli ve Vaňově, za což patří všem velký dík.
Vaňov - Chabařovice 4:2 (1:2)
branky: Machek 2, Dvořák J., Caninec - Morávek, Vosyka
sestava: Kalina - Bouša, Caninec, Bárta., Příhoda - Martinů, Machek, Vaňkát, Dvořák J - Rytíř (83. Houda), Dvořák T. (46. Stakič)


V příštím kole cestujeme na půdu nováčka z Krásné Lípy.
autor:nasjara
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

POCHVALA

RICHARD CHARVÁT-TRENÉR DOROSTU,2. 10. 2007 13:22

DÍKY VŠEM,KONEČNĚ JSEM ŠEL DOMU Z FOTBALU SPOKOJENÝ.

Skvělé!!!

Drtikol,30. 9. 2007 23:03

Super zápas, škoda, že to soupeři psychicky neunesli....