Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov - Chabařovice očima ÚD

10. 11. 2006
 
 

Vaňov se sune do špičky


Ústecký deník-  9.11.2006

Vaňov - Fotbalisté Vaňova rozstříleli v závěrečném podzimním zápase 1. B třídy Chabařovice a posunuli se na pátou příčku. Naopak rival Slovan je před zimou poslední.

Vaňov dominoval derby od prvních minut. Caninec svou šanci ještě neproměnil, ale po centru Brabce se v 10. minutě prosadil hlavou Machek - 1:0.

Převaha Vaňova narůstala od 30. minuty, kdy pro zranění odstoupil stoper Slovanu Král. V 57. minutě domácí pojistili vedení. Nacvičenou standardní situaci zahranou J. Dvořákem zakončil zblízka Stakič - 2:0.

Druhý gól Slovan definitivně zlomil a inkasoval další branky. V 65. minutě utekl Stakič, byl faulován v pokutovém území a J. Dvořák z penalty zvýšil - 3:0. Deset minut nato pláchl obraně Slovanu znovu agilní Stakič a druhý pokutový kop v derby proměnil Bouša.

"Soupeř byl dost odevzdaný, takže výsledek nechci přeceňovat. Ale body i posun do popředí tabulky mě pochopitelně těší," řekl po podzimní derniéře vaňovský trenér Emil Rilke.

Vaňov - Chabařovice 4:0 (1:0). Branky: Machek, Stakič, J. Dvořák z PK, Bouša z PK. Rozhodčí: Hrubý. Diváků: 50.

Vaňov: Burgr - Bouša, J. Dvořák, Caninec, Brabec - Rytíř (70. Česlák), Machek, Vaňkát, T. Dvořák - Zlámal (72. Houda), Stakič.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář