Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov - Chuderov 1:5

Vaňov - Chuderov 1:5 (0:2)

Sestava

Dušovský-Sibal, Bouša (6. Caninec), Bárta, Protschke - Adamec, Machek, Rytíř, Hamala (85. Strádal) - Šebík (80. Harciník), Hanták

     Zápas začal vyrovnaně, domácím se dařilo zachytávat hostující hráče v ofsajdu a sami hýřili aktivitou. Zápas skončil brzy pro Boušu, který si při střele levačkou těsně vedle levé tyče obnovil zranění kolena. V improvizované sestavě vaňovští hráli vyrovnaný zápas. V polovině první půle šli však chuderovští do vedení, když na pravé straně dostal Lučka spoustu prostoru a trefil z hranice šestnáctky šibenici. Brzy poté po sporném zákroku ve vápně na Canince hosté narozdíl od domácích pokračovali v akci a Strnad upravil na 2:0. Poté chuderovští přenechali iniciativu domácím a ti mohli snížit nebo dokolnce i vyrovnat. V několika dobrých šancích se ocitl Hanták a v jedné Rytíř, který šel sám proti vyběhnutému gólmanovi, avšal trefil pouze jej.

     Ve druhé půli začali domácí náporem, ze kterého vyplynul faul na Rytíře, rozhodčí však jasnou penaltu neodpískal. Domácí poté inkasovali tři rychlé góly z brejku a bylo po zápase. V druhé půli měl několik šancí tváří v tvář hostujícímu brankáři Hanták, proměnil však až tu v poslední minutě. Zápas tak skončil 1:5.
 

 

copyright by Martin Protschke