Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov - Heřmanov 1:1 _ Postavení v tabulce není reálné, Vaňovští mají určitě navíc

29. 10. 2006
Vaňov - Heřmanov 1:1 (0:1)
Fotky k zápasu

branka domácích - Bouša a jeho malý pivní milánek

Ve 12. kole přivítal domácí Vaňov soka z Heřmanova, který se držel na 2. místě.

Žlutomodří si věřili, na silnější soupeře umějí zahrát. Šli do zápasu s tím, že urvou za každou cenu 3 body.
V teplém podzimním odpoledni přišlo celkem dost diváků a těšili se na výborný fotbal.
Od začátku byla hra dost vyrovnaná, více se tlačili do vápna hostů domácí. Heřmanovský gólman dvakrát se štěstím chytil dva přímé kopy, jeden se odrazil od břevna do zad a do autu. Druhý přímý volný kop skočil před hostujícím brankářem na známém Vaňovském drnu, a ramenem opět hostující gólman se štěstím vyrazil před sebe. Vznikl z toho menší závar, hosté úspěšně zabránili brance. Vaňov měl menší převahu, několik slibných šancí a dostatek rohů, ale nedokázal v prvním poločase vstřelit gól. Hosté ani nestíhali ve středu hřiště, zahrozili jen dvěma brejky, bohužel ke smůle domácích, při nešťastně odraženém míči na půlce, skončil druhý sólový únik na gólmana Bigmace brankou.
Vaňovští nesložili zbraně, zbývala ještě téměř hodina hry, a tak se snažili výsledek zápasu zvrátit ve svůj prospěch. Po poločase prohrávali tedy 0:1.

Do druhého poločasu nastoupili domácí beze změn a ihned se začali tlačit do soupeřovi šestnáctky. Heřmanovští stále hrozili jen z brejkových situací, nebyli to vážné šance, ale párkrát se obrana nedohodla a najednou se za ní objevil hráč soupeře jako duch. Naštěstí máme v brance Bigmace. V 55. minutě jsme se dočkali vyrovnání. Přetažený roh spadl přímo na pivního milánka Pavlíčka Boušíků, ten jen stál na zadní tyči a míč se od něj odrazil do sítě. Trošku šťastný gól, ale platí. Hosté začali být poté nervózní, hádali se mezi sebou i s rozhodčím, odnesl to jeden z jejich hráčů červenou kartou. Do konce zápasu měli pak domácí převahu, bohužel ani jedna ze šancí neskončila gólem.
Hráči odcházeli trošku zklamaní měli na víc, i tak bod s mužstvem na druhém místě se cení, za výkon se hráči nemusí stydět.

Je vidět, že postavení v tabulce není reálné, Vaňovští odehráli s Heřmanovým více než vyrovnanou partii. Snad s výjimkou prvního Junioru, který i jasně přehrál Vaňovské hráče mohli jsme mít na kontě o dost více bodů. Naši hráči bohužel v prvních zápasech propadli v obraně, a tak je můžou mrzet ztracené body doma s Mojžířem, nebo venku v Prackovicích. Jedním nedostatkem, který přetrvává už dlouhodobě, je neproměňování jasných brankových situací. Pokud by se proměňovaly, tak bojuje určitě Vaňov opět o první příčky.

 

author: Drtikol


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář