Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov - Liběšice 0:3 - krize domácích pokračuje

20. 5. 2007
Vaňov - Liběšice 0:3
Vaňov - Liběšice 0:3 (0:2)
sobota 19. 5. 2007
diváků 80
sestava
Burgr - Adamec (46. Brabec), Dvořák Jaroslav, Caninec, Bouša - Martinů Lukáš (46. Houda), Vaňkát, Machek, Rytíř - Zikmund (75. Hamala), Stakič

    Náš A-tým čekal důležitý zápas s Liběšicemi. Hrálo se o 6 bodů, protože se pomalu ale jistě přibližujeme k sestupovým vodám.
    Od počátku hráli hosté výborně, našim hráčům za celý první poločas téměř nepůjčili míč. Byl to úplně jiný tým, než ten, který proti nám nastoupil na podzim v Liběšicích. Domácí se snažili, ale nepřesností a zbytečným vedením míče u některých jednotlivců jsme se připravovali o balóny. Hned v 10 minutě přišel trest v podobě první branky hostů - z 25 metrů vystřelil jeden z hráčů Liběšic, Burgr v brance zaspal a vyrazil před sebe a bohužel přímo na kopačku hostujícímu útočníkovi. 0:1. Asi za 3 minuty srazil Burgr liběšického útočníka ve vápně, rozhodčí odpískal penaltu a domácímu gólmanovi udělil žlutou kartu. Burgr ale penaltu chytil. Zdálo se tedy, že se domácí oklepou a zvednou se. Bohužel v 16. minutě po rohovém kopu opět inkasovali. Caninec neuhlídal vysokého hráče a Burgr opět zaspal. Za celý první poločas jsme si nevypracovali vážnější šanci a tak byla v kabině o poločase bouřka. Takhle se o záchranu nebojuje.
    Do druhého poločasu domácí vystřídali 2 hráče, čekalo se, že se vzchopí a zkorigují nepříznivé skóre. Bohužel, hra se opět nedařila, domácí útočníci nebyli vůbec nebezpeční. Tak jako v prvním poločase vázl střed zálohy, na domácí obranu se valil útok za útokem. Samozřejmě to pramenilo i ze hry, protože Vaňov hru otevřel. Nebyli jsme schopni ani pořádně vystřelit, ani štěstí při nás nestálo u Hamalově střely, která před hostujícím gólmanem skočila na známém Vaňovském drnu, brankář stačil vyrazit.
V posledních minutách z brejku jsme inkasovali třetí branku, po rozehrávce odpískal rozhodčí konec.
    Byl to opět nevydařený zápas a již čtvrtá porážka v řadě. Některým hráčům chybí fyzické síly, další hrají i s menšími zraněními. Další zápas zajíždíme do Heřmanova, kde můžeme jen překvapit. Ale nejdůležitější zápas bude ten za 14 doma se Šluknovem B. To musíme bezpodmínečně vyhrát. Tak hoši zabojujem a zůstaneme v I. B Třídě.

copyright by Drtikol


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to nasjara

Plukas,20. 5. 2007 21:53

Řešení nestandartní, leč možná účinné. Uvidíme

ree

nasjara,20. 5. 2007 21:49

Tak tomu říkám řešení...

To Brabi:

Plukas,20. 5. 2007 21:33

jj, to je přesně ono. Mimochodem rozhodnutej jsem už od včerejška.. tva slova mi to jen potvrdila. Takže děkuju

Tréninky...

Drtikol,20. 5. 2007 20:27

Jak jsem Ti říkal dnes po zápase Béčka. Takhle to tam klidně můžeš odstát i bez tréninku... :---))))

Zaspávání???

Plukas,20. 5. 2007 19:29

Sorry s tím docela hodně nesouhlasím.. , at si říká kdo chce co chce. Nemám za to, že bych nějak zaspával při vybíhání na balon. Druhej gol můj nebyl, nemohl jsem nic dělat. První beru na sebe. Jednoznačná moje chyba.

Problém vidím trošičku někde jinde a nejen u mé osoby.
Nad sebou by se měli zamyslet hlavně útočníci, když nejsou schopni dát nějakej ten gol. Bez golu se nedá vyhrávat.
Jinak končím s trénováním. Je to stejně na hovno, když tam příjdou 3 lidi, to nemá cenu, takže nepočítejte s tím, že budu n a tréninky chodit. Klidně si mě odsuzujte, jak chcete, ale jen ve mně to není. Až vás ostatních začne na trénink chodit alespon 10, pak dejte vědět.
Nazdar !

zaspávání???

Plukas,20. 5. 2007 19:26